Tiskové centrum

Úvodní strana / Tiskové centrum
Zvolte stranu: 1-10 | 11-20 | 21-30 | 31-40 | 41-50 | 51-60 | 61-65
Evropská škola vaření v Českém Těšíně

28.3.2008 Evropská škola vaření v Českém Těšíně

přilákala několik novinářů z regionálního tisku. Novinářka z třineckého Hutníku osobně ochutnala lahůdky studené kuchyně. Ty byly připraveny na Střední hotelové škole v rámci kurzu vaření podporovaného Evropskou unií.
 
V březnu letošního roku započala naše škola vaření  spolupráci s unikátním projektem Asistentka.cz.

27.3.2008 V březnu letošního roku započala naše škola vaření  spolupráci s unikátním projektem Asistentka.cz.

Je to profesně orientovaný portál určený nejen asistentkám a sekretářkám, ale je to výborný virtuálním nástroj pro všechny office managery a pracovníky v administrativě.
 
Naše škola vaření zahájila spolupráci s prestižním salonem BOMTON.

12.3.2008 Naše škola vaření zahájila spolupráci s prestižním salonem BOMTON.

Vynikající recepty a krásné fotografie najdete v každém vydání časopisu tohoto salonu.
 

12.3.2008 Vítejte u nás!

Titulek, který uvádí reportáž o vzniku reklamních fotografií pro tituly vydavatelství Sanoma. Ateliér Ola Kala byl u toho. Poskytl zázemí pro focení a produkci reklamních fotek. Upoutávku na titul Žena a kuchyně spatříte třeba v metru…

28.2.2008 Evropská škola vaření v Českém Těšíně aneb jste srdečně zváni

Český Těšín, 26. února 2008: STŘEDNÍ ŠKOLA HOTELOVÁ A OBCHODNĚ PODNIKATELSKÁ, ČESKÝ TĚŠÍN, příspěvková organizace, pořádá kurz „Rautové kuchyně“ ve dnech 29. února a 1. března 2008 v prostoru hotelové školy. Výukový projekt v oblasti gastronomie je vždy veden odborným garantem, tentokrát pod záštitou mistra kuchaře Michala Nikodema. Dny rautové kuchyně se konají v rámci projektu: „Komplexní gastromicko – obchodně podnikatelské vzdělávací centrum“, který je spolufinancován ze zdrojů Evropského sociálního fondu a státním rozpočtem České republiky.

Jak vznikl nápad založit školu vaření?

22.2.2008 Jak vznikl nápad založit školu vaření?

MF – Obchodní týdeník 3/2008 přináší odpovědi na tuto otázku a seznamuje čtenáře s detaily profesní kariéry Michala Nikodema, manažera kurzů vaření.
 

26.1.2008 Léto a podzim ve znamení team buildingů

Ateliér Ola Kala nabízí kromě kurzů vaření také rozvojové programy pro společnosti a jejich zaměstnance. Tuto možnost využilo vydavatelství Sanoma. Ve čtyřech cyklech měli možnost šéfredaktoři vydavatelství poměřit své kuchařské umění. Bezesporu objevili osobní skryté dovednosti a dostali možnost získat nový pohled na své kolegy. Gratulujeme Sanoma je bezvadný tým!

Časopis Vlasta vydává ve spolupráci s Michalem Nikodemem soubor vánočních receptů inspirovaných tradičními i netradičními Vánocemi

5.12.2007 Časopis Vlasta vydává ve spolupráci s Michalem Nikodemem soubor vánočních receptů inspirovaných tradičními i netradičními Vánocemi

Přináší recepty plné chutí, vůní a barev. Tento titul nesmí chybět ve vaší sbírce!

 
Kniha Delikatesy, První menu v prodeji!

20.11.2007 Kniha Delikatesy, První menu v prodeji!

Ateliér Ola Kala pod vedením Michala Nikodéma vytvořil speciální kuchařku pro vydavatelství Sanoma. Kromě receptů zde naleznete i cenné rady a tipy. Doporučujeme!

 
Redhot prožil peruánský Halloween.

1.11.2007 Redhot prožil peruánský Halloween.

Reportáž s peruánskými recepty Michala Nikodema, šéfkuchaře a majitele ateliéru Ola kala, byla příjemným zpestřením podzimního čísla magazínu Redhot. Netradiční recepty naleznete v našem receptáři!

 
Zvolte stranu: 1-10 | 11-20 | 21-30 | 31-40 | 41-50 | 51-60 | 61-65