Tiskové centrum

Úvodní strana / Tiskové centrum
Zvolte stranu: 1-10 | 11-20 | 21-30 | 31-40 | 41-50 | 51-60 | 61-65
Slavnostní večeře

10.11.2008 Slavnostní večeře

Takto vypadal dezert, který naše škola vaření Ola Kala připravila pod vedením Mirky Slavíkové pro Condoleezu Rice. Podávala se delikátní tvarohová pěna s lanýžovým jadérkem, čokoládový koláček, malinová omáčka a celou kompozici doplnil výběr čerstvého ovoce. Slavnostní večeře se konala dne 8. 7.2008.
 
Magazín Ona Dnes se zajímal o kurzy vaření v Ola Kala

12.9.2008 Magazín Ona Dnes se zajímal o kurzy vaření v Ola Kala

Magazín Ona Dnes se zajímal o kurzy vaření v Ola Kala. Více informací o naší škole vaření najdete v Ona Dnes číslo 37/2008

 
Dezert pro Condoleezu Rice

29.8.2008 Dezert pro Condoleezu Rice

Škola vaření Ola Kala připravovala dezert pro nejmocnější ženu světa Condoleezu Rice.

 
Naše škola vaření zahájila spolupráci s přední evropskou profesorkou cukrařiny a znalkyní čokolády paní Mirkou Slavíkovou.

29.7.2008 Naše škola vaření zahájila spolupráci s přední evropskou profesorkou cukrařiny a znalkyní čokolády paní Mirkou Slavíkovou.

Zahajujeme s ní kurzy vaření a cukrářské kurzy. Paní Slavíková je největší znalkyní čokolády v České republice.  Kurzy, které vede, jsou obohaceny o její osobní zkušenosti z oblasti ruční výroby čokoládových pralinek, čokoládových soch a obrazů malovaných čokoládou.

 
Škola vaření je IN.

16.7.2008 Škola vaření je IN.

Přední český fotograf Robert Vano dostal náš kurz vaření italské kuchyně jako dárek k narozeninám. Věnovala mu jej majitelka prestižní modelingové agentury Milada Karasová.
 
FESTIVAL KÁVY 11. – 13. 9. 2008, PVA LETŇANY PRAHA

18.6.2008 FESTIVAL KÁVY 11. – 13. 9. 2008, PVA LETŇANY PRAHA

Dáte si kávu? Ať už jdete na obchodní schůzku, nebo si jen popovídat s kamarády, či přečíst dnešní noviny, všichni se Vás nejčastěji zeptají: „Dáte si kávu?“ Jde o nejoblíbenější a nejčastější teplý nápoj, tak proč se o něm nedozvědět více.

 
Magazín Pulse se zeptal Michala Nikodema na jeho oblíbené podniky.

11.6.2008 Magazín Pulse se zeptal Michala Nikodema na jeho oblíbené podniky.

Magazín Pulse, určený pro zahraniční obyvatele a návštěvníky Prahy se zeptal Michala Nikodema, majitele pražské školy vaření, na jeho oblíbené podniky.
 
Časopis Respekt si všímá nových trendů.

3.6.2008 Časopis Respekt si všímá nových trendů.

Neunikly mu ani kurzy vaření. V naší škole vaření zjišťoval, jak vypadá team building formou vaření.
 
Evropská škola vaření – Téma káva

5.5.2008 Evropská škola vaření – Téma káva

Ve spolupráci s baristkou Petrou Veselou, držitelkou ocenění Mistryně kávy, jsme zorganizovali kurz vaření kávy v Českém Těšíně. Účastníci kurzu měli možnost naučit se správně připravit espresso, pěnu na kapučíno. Každý si také vyzkoušel novinku – Late art, neboli kreslení do kávy pomocí mléčné pěny.
 
Zvolte stranu: 1-10 | 11-20 | 21-30 | 31-40 | 41-50 | 51-60 | 61-65