Tiskové centrum

Úvodní strana / Tiskové centrum
Zvolte stranu: 1-10 | 11-20 | 21-30 | 31-40 | 41-50 | 51-60 | 61-65
Škola vaření Ola Kala začala spolupracovat se známým pražským podnikem Solidní nejistota.

18.2.2009 Škola vaření Ola Kala začala spolupracovat se známým pražským podnikem Solidní nejistota.

Cílem spolupráce je zavedení nového jídelního lístku a kurzy vaření pro kuchaře. Nová jídla budou průřezem moderní světové gastronomie s českou kuchyní.
První akcí pod taktovkou Ola Kala bylo Valentýnské menu v sobotu 14. 2.2009.

 
Škola vaření Ola Kala zahájila spolupráci s předním českým kuchařem Rakdem Kašpárkem.

10.2.2009 Škola vaření Ola Kala zahájila spolupráci s předním českým kuchařem Rakdem Kašpárkem.

Radek povede kurzy vaření Steak, Česká kuchyně a nový kurz Francouzské kuchyně. Radek Kašpárek pracuje ve špičkové restauraci Coda v hotelu ARIA ***** v Praze na Malé Straně. Vedle vynikajících kuchařských dovedností a znalostí vyniká excelentními lektorskými vlastnostmi.
 
Ve škole vaření Ola Kala připravili Norskému premiérovi dezert.

12.1.2009 Ve škole vaření Ola Kala připravili Norskému premiérovi dezert.

Sladkou tečkou za slavnostním obědem u příležitosti mezistátní návštěvy 9.1.2009 byl Sytý čokoládový pečený pudink z Origine čokolády Costa Rica 64%, zjemněný nokem z vanilkové pěny a dokreslený pikantním brusinkovým želé a citrusovou omáčkou.
 
O školu vaření Ola Kala se zajímá i prestižní časopis La Cucina Italiana

4.12.2008 O školu vaření Ola Kala se zajímá i prestižní časopis La Cucina Italiana

Ve svém 33. vydání chtěli vědět, jaké kurzy nabízíme a jak to vypadá s kurzy vaření Italské kuchyně.
 
Návštěvě slovenského premiéra

1.12.2008 Návštěvě slovenského premiéra

Při návštěvě slovenského premiéra Roberta Fica připravil kulinářský ateliér, Ola Kala – kurzy vaření, dezert a cukrovou dekoraci.
Dezert byl kombinací chutí exotického léta jako je chuť pomerančového květu v čokoládové pěně, glazovaná klementinka a osvěžující zmrzlina.

 
Dezert pro mezivládní návštěvu švédského premiéra Fredrika Reinfeldta

28.11.2008 Dezert pro mezivládní návštěvu švédského premiéra Fredrika Reinfeldta

Ola Kala - Kurzy vaření připravil, pod vedením přední evropské cukrářky Mirky Slavíkové, dezert pro mezivládní návštěvu švédského premiéra Fredrika Reinfeldta. Servírováno bylo:“ Vanuatu čokoládový krém s karamelovo-smetanovým jádrem na griliáši z mandlí a hruškovo-jablečným ragů.“
 
Škola vaření Ola Kala vaří pro vládní delegace

27.11.2008 Škola vaření Ola Kala vaří pro vládní delegace

Nejen o tom píše přední český kulinářský časopis La Cucina Italiana. Ve svém 32. vydání seznamují své čtenáře s rozsahem služeb kurzů vaření Ola Kala. Delikatesy ochutnávají mezinárodní vládní delegace i účastníci všech kurzů vaření.
 
Dort k narozeninám finského premiéra Matti Vanhanena

24.11.2008 Dort k narozeninám finského premiéra Matti Vanhanena

připravila škola vaření Ola Kala. Několik vrstev tvořila čokoládová pěna z prvotřídní „origin“ Vanuatu čokolády, mandlový marcipán, pistáciová pěna a mandlový piškot. Květy a listy na dortu byly vyrobeny ze „za horka taženého cukru“. Jsou samozřejmě jedlé.
 
Časopis Puls navštívil školu vaření Ola Kala

20.11.2008 Časopis Puls navštívil školu vaření Ola Kala

Čtenářům jsme ukázali přípravu čtyř FIT-receptů.Tyto recepty se můžete také naučit během kurzů vaření v našem kulinářském ateliéru.
 
Perníková mousse

17.11.2008 Perníková mousse

Kurzy vaření a ateliér Ola Kala připravil po mezivládní návštěvu Angely Merkel v Praze dezert a dekoraci z cukrových růží. Růže jsou vyrobeny ze „za horka taženého cukru“. Dekorace byla vytvořena v dílně české umělecké cukrařiny pod vedením Mirky Slavíkové je kompletně jedlá.
Podával se tento dezert: Perníková mousse
sušené švestky plněné pistaciovým marcipánem a praženou mandlí, polité čokoládou, jablkový křehký koláček s mandlovou drobenkou a čokoládová omáčka.

 
Zvolte stranu: 1-10 | 11-20 | 21-30 | 31-40 | 41-50 | 51-60 | 61-65