Tiskové centrum

Úvodní strana / Tiskové centrum
Zvolte stranu: 1-10 | 11-20 | 21-30 | 31-40 | 41-50 | 51-60 | 61-65
Pizza Free style

30.11.2009 Pizza Free style

Dne 19. 11. 2009 pořádala škola vaření první ročník mistrovství republiky v Pizza free style.

 
Dalším rodilým a exotickým lektorem v naší škole vaření je Emanuel z Mexika.

22.11.2009 Dalším rodilým a exotickým lektorem v naší škole vaření je Emanuel z Mexika.

Během kurzu vaření MEXIKO se naučíte nejen vařit pravá mexická jídla, ale dozvíte se také mnoho zajímavostí o tamních zvycích, tradicích i současném mexickém životě.
 
V nově vypsaném kurzu vaření Kachna budeme vyučovat staronovou metodu konfitování – pomalé pečení v tuku

23.9.2009 V nově vypsaném kurzu vaření Kachna budeme vyučovat staronovou metodu konfitování – pomalé pečení v tuku

Tuto metodu používají přední světoví šéfkuchaři ve vybraných restauracích. V naší škole vaření vyučujeme naše klienty připravit tuto delikatesu i v domácích podmínkách.

 
Naše škola vaření navázala spolupráci s nejlepší thajskou restaurací v ČR

17.9.2009 Naše škola vaření navázala spolupráci s nejlepší thajskou restaurací v ČR

s restaurací NOI, www.noirestaurant.cz. Přichystali jsme dvoudenní kurzy vaření thajské kuchyně, které povede šéfkuchařka restaurace NOI, éterická paní Keng.

 
Podzimní Festival otevřených sklepů se odehraje na Mikulovsku

13.8.2009 Podzimní Festival otevřených sklepů se odehraje na Mikulovsku

Festival otevřených sklepů, který organizuje Partnerství o.p.s., si vydobyl skvělé renomé mezi vinaři a milovníky vína již při svém prvním jarním vydání v regionu Modré hory, na nějž navázalo letní vydání na Podluží. Již třetí letošní Festival otevřených sklepů pod heslem Víno a zážitky ve sklepech jižní Moravy se tentokrát uskuteční 17. a 18. října v historickém Mikulově a dvou malebných obcích na úpatí Pálavských vrchů, Bavorech a Perné.
 
Kurzy vaření v časopise Chef Gurmán.

5.5.2009 Kurzy vaření v časopise Chef Gurmán.

V nové rubrice „Michalova škola vaření“ Vás Michal Nikodem naučí každý měsíc jedno jídlo. Díky metodě krok za krokem zvládnete i složitější recepty. Prvním receptem je příprava jehněčího kolínka. Podrobný recept najdete v podsekci „RECEPTY Krok za Krokem“. Součástí tohoto časopisového kurzu vaření budou základy pro Food styling neboli aranžování jídla na talíři.
 
Profesionální FOOD STYLING.

28.4.2009 Profesionální FOOD STYLING.

Vedle kurzů vaření nabízí škola vaření Ola Kala také služby profesionálního FOOD SYLINGU. Díky vysoce profesionálnímu týmu „Food stylistů a fotografů z Ola Kala“ umisťují přední vydavatelství naše fotografie na titulní strany svých časopisů. Mezi naše významné klienty také patří např. firma Haagen-Dazs (holandské prvotřídní zmrzliny) nebo Unilever (Hellmann´s) a jiné.
 
Kulinářská škola vaření Ola Kala začala spolupracovat

21.4.2009 Kulinářská škola vaření Ola Kala začala spolupracovat

s několikanásobnou mistryní ČR ve vaření kávy, baristkou Petrou Veselou. Kurzy vaření kávy jsou určené pro profesilonály, ale také pro laiky, kteří milují vynikající kávu a rádi se dozvědí, jak poznat dobře připravenou kávu, jak ji správně nachystat a mnoho dalších zajímavých informací, tipů a triků od opravdové profesionálky.
 
Školu vaření Ola Kala navštívil tým prestižního časopisu Chef Gurmán.

14.4.2009 Školu vaření Ola Kala navštívil tým prestižního časopisu Chef Gurmán.

Zajímali se o recept na pusinkový dort a také na nabídku kurzů vaření.
 
Žhavé trendy z Lyonu, Praha, xx. února 2009

28.2.2009 Žhavé trendy z Lyonu, Praha, xx. února 2009

Bude se nosit krátká nebo dlouhá sukně, syté nebo pastelové tóny, přírodní nebo nemačkavé materiály? Kdo chce držet krok s nejnovějšími módními trendy, sleduje pařížské a milánské módní přehlídky světoznámých návrhářů, které určují směr paní módě. Kdo chce držet krok s nejnovějšími kulinářskými trendy, nemůže chybět na lyonském mezinárodním veletrhu gastronomie, cateringu a hotelnictví Sirha. Nové směry celosvětové gastronomie zde zjišťoval Michal Nikodem, šéfkuchař kulinářského ateliéru Ola Kala.

 
Zvolte stranu: 1-10 | 11-20 | 21-30 | 31-40 | 41-50 | 51-60 | 61-65