Termíny kurzů

28.9.2018   THAJSKO I. - úvodní kurz, 5 chodůposlední volná místa

2.10.2018   Úvod do francouzské kuchyně - RAFINOVANÉ CHUTĚposlední volná místa

3.10.2018   Francouzský dortposlední volná místa

4.10.2018   Pizza a focaccia - FÍGLE DOMÁCÍHO PEČENÍ, TIRAMISUobsazeno

6.10.2018   Asijské fusion - originální a nečekané!poslední volná místa

8.10.2018   Mořské rybyvolná místa

9.10.2018   SUSHI a japonská kuchyněposlední volná místa

10.10.2018   Krevety, chobotnice, flambované palačinkyposlední volná místa

13.10.2018   Libanonská kuchyněposlední volná místa

16.10.2018   Boloňské ragú a lasagne - DOKONALÉ MENUvolná místa

17.10.2018   TARTS A TARTLETS – francouzské křehké koláče (sladké a slané)volná místa

19.10.2018   Steak a vše ze svíčkové - CO MUŽI MŮŽOUposlední volná místa

20.10.2018   Jihoamerická masa – Flank steak, Rib eye steakposlední volná místa

23.10.2018   SUSHI a japonská kuchyněvolná místa

27.10.2018   VIETNAMvolná místa

28.10.2018   OMÁČKY, maso a houskový knedlík - ZAČNĚTE OD ZÁKLADUposlední volná místa

29.10.2018   THAJSKO I. - úvodní kurz, 5 chodůvolná místa

31.10.2018   Kaštanový dort a čokoládové glazévolná místa

3.11.2018   KÁVAvolná místa

5.11.2018   Jednodenní kurz studené kuchyně - HURÁ NA RAUT!obsazeno

7.11.2018   KOHOUT na víně, žabí stehýnka - VYBRANÉ DELIKATESYvolná místa

10.11.2018   Svatomartinská husa - MODERNÍ PŘÍSTUP K TRADICIvolná místa

11.11.2018   Nugátovo griliášový dort a ozdoby z karameluvolná místa

23.11.2018   Základy degustace - jak porozumět vínu?volná místa

25.11.2018   Tour de France vinařskými regionyvolná místa

25.11.2018   Mexiko autentické - NOVINKA!poslední volná místa

8.12.2018   KÁVAvolná místa

VytisknoutZobrazit všechny kurzy