Termíny kurzů

22.9.2019   MINIDORTÍKY. Jako na svatbu.obsazeno

25.9.2019   STEAK A VŠE ZE SVÍČKOVÉ - co muži můžouobsazeno

28.9.2019   JIHOAMERICKÁ MASA – Flank steak, Rib eye steakposlední volná místa

29.9.2019   LIBANON - 6 chodů, nej z arabské kuchyněobsazeno

30.9.2019   ALFA OMEGA ITALSKÉ KUCHYNĚobsazeno

2.10.2019   Vegetariánsky s chutí - MODERNÍ, VÝTEČNÉ, BEZ LEPKUvolná místa

4.10.2019   Asijské street food - ULICEMI ASIEposlední volná místa

6.10.2019   ASIJSKÉ FUSION - originální a nečekanévolná místa

7.10.2019   MOŘSKÉ RYBY - výuka filetovánívolná místa

8.10.2019   ODPALOVANÉ TĚSTO - větrníky, věnečky a labutěobsazeno

9.10.2019   KREVETY, CHOBOTNICE, FLAMBOVANÉ PALAČINKYposlední volná místa

11.10.2019   PASTA FRESCA - kouzlo těstovin, s Italkouobsazeno

12.10.2019   TARTY A TARTALETKY – křehké, slané i sladkéobsazeno

12.10.2019   Domácí jídelníčky "kuřecí" - 4x ZÁKLADY DOMÁCÍ KUCHYNĚvolná místa

14.10.2019   Kuchyně francouzského venkova - TRADICE. POTVRZENO UNESCOvolná místa

15.10.2019   ITALSKÉ KUŘE - 1 kuře, 5 chodůvolná místa

18.10.2019   PIZZA GOURMET - made in Italy, tiramisuvolná místa

19.10.2019   Pečeme z dýně nasladko i naslano - CUPCAKES, MUFFINY, CHEESECAKEvolná místa

19.10.2019   STŘEDOMOŘSKÁ KUCHYNĚ NA JACHTĚ - 4 dny, 4 kurzy, 1 katamaránvolná místa

20.10.2019   Bezlepkové minidortíky - UPEČTE PRO VŠECHNYposlední volná místa

22.10.2019   STŘEDOMOŘSKÁ KUCHYNĚ NA JACHTĚ - 4 dny, 4 kurzy, 1 katamaránvolná místa

25.10.2019   M.D. RETTIGOVÁ - Svíčková, karlovarský knedlíkvolná místa

27.10.2019   MACARONS VOILÁ - polibek Francieobsazeno

27.10.2019   THAJSKO A MOŘE - ryba, krevety, další pecky, 4 chodyvolná místa

28.10.2019   THAJSKO I. - domácí kari pasta, 5 chodůposlední volná místa

29.10.2019   SUSHI a japonská kuchyně, kurz přední japanoložkyobsazeno

30.10.2019   ZÁKLADNÍ TECHNIKY DEGUSTACE - Francie ve skleničcevolná místa

31.10.2019   ZÁKLADNÍ TECHNIKY DEGUSTACE - Francie ve skleničcevolná místa

1.11.2019   PODZIM V TOSKÁNSKU - tak chutná Toscanavolná místa

2.11.2019   BURGER A BROWNIES - tak chutná Amerikavolná místa

4.11.2019   MEXIKO AUTENTICKÉvolná místa

5.11.2019   SUSHI a japonská kuchyně, kurz přední japanoložkyobsazeno

6.11.2019   STUDENÁ KUCHYNĚ - hurá na raut!volná místa

8.11.2019   MINIDORTÍKY. Jako na svatbu.volná místa

9.11.2019   FRANCOUZSKÝ DORT - plný čokoládyvolná místa

10.11.2019   INDICKÁ KUCHYNĚ - barvy a chutěobsazeno

11.11.2019   Svatomartinská husa - MODERNÍ PŘÍSTUP K TRADICIvolná místa

15.11.2019   STEAK A VŠE ZE SVÍČKOVÉ - co muži můžouvolná místa

16.11.2019   Cukroví a polevy - BOŽSKÉ CHUTĚ KRÉMŮvolná místa

17.11.2019   MACARONS VOILÁ - polibek Francieobsazeno

19.11.2019   SUSHI a japonská kuchyně, kurz přední japanoložkyposlední volná místa

23.11.2019   INDICKÁ KUCHYNĚ - barvy a chutěvolná místa

24.11.2019   Nugátovo griliášový dort a ozdoby z karameluvolná místa

25.11.2019   ÚVOD DO FRANCOUZSKÉ KUCHYNĚvolná místa

26.11.2019   Cukroví a polevy - BOŽSKÉ CHUTĚ KRÉMŮvolná místa

1.12.2019   Vánoční cukrovívolná místa

7.12.2019   Vánoční cukrovívolná místa

VytisknoutZobrazit všechny kurzy