Termíny kurzů

27.1.2020   ALFA OMEGA ITALSKÉ KUCHYNĚobsazeno

28.1.2020   SUSHI a japonská kuchyně, kurz přední japanoložkyobsazeno

29.1.2020   INDICKÁ KUCHYNĚ - barvy a chutěobsazeno

31.1.2020   JIHOAMERICKÁ MASA – Flank steak, Rib eye steakposlední volná místa

1.2.2020   LIBANON - 6 chodů, nej z arabské kuchyně poslední volná místa

2.2.2020   Asijské street food - ULICEMI ASIEobsazeno

3.2.2020   Kuchyně francouzského venkova - TRADICE. POTVRZENO UNESCOvolná místa

4.2.2020   ITALSKÁ RIZOTA A TELECÍ - krémové rizoto 100x jinakobsazeno

5.2.2020   OMÁČKY, MASO A HOUSKOVÝ KNEDLÍK - začněte od základuposlední volná místa

7.2.2020   MEXIKO AUTENTICKÉposlední volná místa

8.2.2020   JIHOAMERICKÁ MASA – Flank steak, Rib eye steakposlední volná místa

9.2.2020   MACARONS VOILÁ - polibek Francieobsazeno

10.2.2020   VIETNAM - čerstvé, voňavé, dostupné obsazeno

11.2.2020   SUSHI a japonská kuchyně, kurz přední japanoložkyposlední volná místa

12.2.2020   JIHOAMERICKÁ MASA – Flank steak, Rib eye steakposlední volná místa

14.2.2020   ITALSKÉ KUŘE - 1 kuře, 5 chodůposlední volná místa

15.2.2020   ODPALOVANÉ TĚSTO - větrníky, věnečky a labutě poslední volná místa

15.2.2020   DOMÁCÍ JÍDELNÍČKY HOVĚZÍ - základy domácí kuchyněobsazeno

16.2.2020   ASIJSKÉ FUSION - originální a nečekané poslední volná místa

17.2.2020   PASTA FRESCA - kouzlo těstovin, s Italkou obsazeno

18.2.2020   ÚVOD DO FRANCOUZSKÉ KUCHYNĚposlední volná místa

19.2.2020   MACARONS VOILÁ - polibek Francieobsazeno

20.2.2020   MACARONS VOILÁ - polibek Francievolná místa

21.2.2020   ALFA OMEGA ITALSKÉ KUCHYNĚposlední volná místa

22.2.2020   MACARONS VOILÁ - polibek Francieobsazeno

22.2.2020   THAJSKO I. - domácí kari pasta, 5 chodůobsazeno

23.2.2020   Bezlepkové minidortíky - UPEČTE PRO VŠECHNYvolná místa

23.2.2020   THAJSKO I. - domácí kari pasta, 5 chodůobsazeno

24.2.2020   ROČNÍ VIP KLUB 2020 - The Best of. Pouze pro zvané.volná místa

25.2.2020   SUSHI a japonská kuchyně, kurz přední japanoložkyobsazeno

26.2.2020   MINIDORTÍKY. Jako na svatbu.poslední volná místa

28.2.2020   INDICKÁ KUCHYNĚ - barvy a chutěobsazeno

29.2.2020   CROISSANTS - Francouzská snídaně u vás domaobsazeno

29.2.2020   VIETNAM - čerstvé, voňavé, dostupné volná místa

1.3.2020   INDICKÁ KUCHYNĚ - barvy a chutěvolná místa

2.3.2020   STEAK A VŠE ZE SVÍČKOVÉ - co muži můžouposlední volná místa

3.3.2020   MACARONS VOILÁ - polibek Francieposlední volná místa

4.3.2020   Vegetariánsky s chutí - MODERNÍ, VÝTEČNÉ, BEZ LEPKUobsazeno

6.3.2020   LIBANON - 6 chodů, nej z arabské kuchyněobsazeno

7.3.2020   LIBANON - 6 chodů, nej z arabské kuchyněobsazeno

7.3.2020   Stékaný dort - VAŠE SLADKÉ SLZY ŠTĚSTÍ:-)obsazeno

8.3.2020   MINIDORTÍKY. Jako na svatbu.obsazeno

8.3.2020   BURGER A BROWNIES - tak chutná Amerikavolná místa

9.3.2020   TARTY A TARTALETKY – křehké, slané i sladképoslední volná místa

10.3.2020   ITALSKÉ DARY MOŘE A RYBY - naučte se jeobsazeno

11.3.2020   KREVETY, CHOBOTNICE, FLAMBOVANÉ PALAČINKYvolná místa

13.3.2020   JIHOAMERICKÁ MASA – Flank steak, Rib eye steakobsazeno

14.3.2020   FRANCOUZSKÝ DORT - plný čokoládyvolná místa

14.3.2020   DOMÁCÍ JÍDELNÍČKY VEPŘOVÉ - základy domácí kuchyněvolná místa

15.3.2020   THAJSKO A MOŘE - ryba, krevety, další pecky, 4 chody obsazeno

16.3.2020   STUDENÁ KUCHYNĚ - hurá na raut!obsazeno

17.3.2020   Stékaný dort - VAŠE SLADKÉ SLZY ŠTĚSTÍ:-)obsazeno

18.3.2020   Boloňská a lasagnevolná místa

20.3.2020   BURGER A BROWNIES - tak chutná Amerikavolná místa

21.3.2020   VIETNAM - čerstvé, voňavé, dostupné obsazeno

22.3.2020   THAJSKO I. - domácí kari pasta, 5 chodůobsazeno

23.3.2020   PERU – tak vaří potomci Inkůvolná místa

24.3.2020   SUSHI a japonská kuchyně, kurz přední japanoložkyposlední volná místa

25.3.2020   PIZZA GOURMET - made in Italy, tiramisuvolná místa

27.3.2020   JIHOAMERICKÁ MASA – Flank steak, Rib eye steakvolná místa

28.3.2020   Domácí jídelníčky "kuřecí" - 4x ZÁKLADY DOMÁCÍ KUCHYNĚvolná místa

28.3.2020   Vegetariánsky s chutí - MODERNÍ, VÝTEČNÉ, BEZ LEPKUvolná místa

29.3.2020   ODPALOVANÉ TĚSTO - větrníky, věnečky a labutěobsazeno

31.3.2020   Velikonoční cukroví - SVÁTKY JARA A PEČENÍvolná místa

1.4.2020   ITALSKÉ JEHNĚČÍ OD A DO Z - delikátní secondo piatovolná místa

3.4.2020   PASTA FRESCA - kouzlo vlastních těstovinposlední volná místa

4.4.2020   Asijské street food - ULICEMI ASIEposlední volná místa

4.4.2020   MACARONS VOILÁ - polibek Francieposlední volná místa

5.4.2020   ASIJSKÉ FUSION - originální a nečekané volná místa

6.4.2020   MEXIKO AUTENTICKÉvolná místa

7.4.2020   DOMÁCÍ JÍDELNÍČKY RYBY - základy domácí kuchyněvolná místa

14.4.2020   THAJSKO A MOŘE - ryba, krevety, další pecky, 4 chodyvolná místa

15.4.2020   STEAK A VŠE ZE SVÍČKOVÉ - co muži můžouvolná místa

16.4.2020   SUSHI a japonská kuchyně, kurz přední japanoložkyposlední volná místa

18.4.2020   MACARONS VOILÁ - polibek Francieobsazeno

19.4.2020   ITALSKÉ DARY MOŘE A RYBY - naučte se jevolná místa

21.4.2020   ITALSKÉ KUŘE - 1 kuře, 5 chodůvolná místa

24.4.2020   ALFA OMEGA ITALSKÉ KUCHYNĚvolná místa

25.4.2020   ODPALOVANÉ TĚSTO - větrníky, věnečky a labutěobsazeno

26.4.2020   TARTY A TARTALETKY – křehké, slané i sladkévolná místa

27.4.2020   OMÁČKY, MASO A HOUSKOVÝ KNEDLÍK - začněte od základuvolná místa

29.4.2020   SUSHI a japonská kuchyně, kurz přední japanoložkyobsazeno

30.4.2020   ZÁKLADNÍ TECHNIKY DEGUSTACE - Francie ve skleničcevolná místa

1.5.2020   ZÁKLADNÍ TECHNIKY DEGUSTACE - Francie ve skleničcevolná místa

5.5.2020   SARDINIE - jiná Itálie, vymakané menu volná místa

6.5.2020   PROSTĚ TOSKÁNSKO - Zážitek na celý životvolná místa

6.5.2020   ITALSKÁ RIZOTA A TELECÍ - krémové rizoto 100x jinakvolná místa

23.5.2020   ODPALOVANÉ TĚSTO - větrníky, věnečky a labutěvolná místa

VytisknoutZobrazit všechny kurzy

Registrace do newsletteru

: