Termíny kurzů

9.4.2020   THAJSKO I. - domácí kari pasta, 5 chodůposlední volná místa

15.4.2020   STEAK A VŠE ZE SVÍČKOVÉ - co muži můžouposlední volná místa

16.4.2020   SUSHI a japonská kuchyně, kurz přední japanoložkyobsazeno

17.4.2020   JIHOAMERICKÁ MASA – Flank steak, Rib eye steakvolná místa

18.4.2020   MACARONS VOILÁ - polibek Francieobsazeno

18.4.2020   LIBANON - 6 chodů, nej z arabské kuchyněposlední volná místa

19.4.2020   ITALSKÉ DARY MOŘE A RYBY - naučte se jevolná místa

19.4.2020   MACARONS VOILÁ - polibek Francieobsazeno

21.4.2020   ITALSKÉ KUŘE - 1 kuře, 5 chodůvolná místa

22.4.2020   THAJSKO A MOŘE - ryba, krevety, další pecky, 4 chodyvolná místa

24.4.2020   ALFA OMEGA ITALSKÉ KUCHYNĚvolná místa

25.4.2020   ODPALOVANÉ TĚSTO - větrníky, věnečky a labutěobsazeno

25.4.2020   JIHOAMERICKÁ MASA – Flank steak, Rib eye steakobsazeno

26.4.2020   Asijské street food - ULICEMI ASIEvolná místa

26.4.2020   TARTY A TARTALETKY – křehké, slané i sladkévolná místa

27.4.2020   OMÁČKY, MASO A HOUSKOVÝ KNEDLÍK - začněte od základuvolná místa

28.4.2020   VIETNAM - čerstvé, voňavé, dostupnéobsazeno

29.4.2020   SUSHI a japonská kuchyně, kurz přední japanoložkyobsazeno

30.4.2020   ZÁKLADNÍ TECHNIKY DEGUSTACE - Francie ve skleničceobsazeno

2.5.2020   MINIDORTÍKY. Jako na svatbu.volná místa

3.5.2020   Stékaný dort - VAŠE SLADKÉ SLZY ŠTĚSTÍ:-)poslední volná místa

5.5.2020   ÚVOD DO FRANCOUZSKÉ KUCHYNĚvolná místa

6.5.2020   PROSTĚ TOSKÁNSKO - Zážitek na celý životvolná místa

6.5.2020   ITALSKÁ RIZOTA A TELECÍ - krémové rizoto 100x jinakposlední volná místa

9.5.2020   INDICKÁ KUCHYNĚ - barvy a chutěvolná místa

10.5.2020   THAJSKO I. - domácí kari pasta, 5 chodů poslední volná místa

12.5.2020   LIBANON - 6 chodů, nej z arabské kuchyně volná místa

13.5.2020   SUSHI a japonská kuchyně, kurz přední japanoložkyobsazeno

15.5.2020   BURGER A BROWNIES - tak chutná Amerika volná místa

17.5.2020   MACARONS VOILÁ - polibek Francievolná místa

19.5.2020   SUSHI a japonská kuchyně, kurz přední japanoložkyvolná místa

23.5.2020   ODPALOVANÉ TĚSTO - větrníky, věnečky a labutěobsazeno

24.5.2020   CROISSANTS - Francouzská snídaně u vás domavolná místa

25.5.2020   FOOD STYLING - špičková prezentace 3 jídelvolná místa

26.5.2020   VIETNAM - čerstvé, voňavé, dostupné volná místa

1.6.2020   PASTA FRESCA - kouzlo vlastních těstovinvolná místa

VytisknoutZobrazit všechny kurzy

Registrace do newsletteru

: