Termíny kurzů

18.11.2018   THAJSKO I. - úvodní kurz, 5 chodůobsazeno

25.11.2018   Mexiko autentické - NOVINKA!obsazeno

29.11.2018   Cukroví a polevy - BOŽSKÉ CHUTĚ KRÉMŮobsazeno

8.12.2018   KÁVAvolná místa

8.12.2018   Indická kuchyně - AUTENTICKÉ BARVY A CHUTĚposlední volná místa

14.1.2019   THAJSKO I. - domácí kari pasta, 5 chodůvolná místa

15.1.2019   SUSHI a japonská kuchyně, kurz přední japanoložkyposlední volná místa

16.1.2019   STEAK A VŠE ZE SVÍČKOVÉ - co muži můžouvolná místa

18.1.2019   TARTS A TARTLETS – francouzské křehké koláčevolná místa

21.1.2019   M.D. RETTIGOVÁ - Svíčková, karlovarský knedlíkvolná místa

22.1.2019   VIETNAM - čerstvé, voňavé, dostupnévolná místa

28.1.2019   ALFA OMEGA ITALSKÉ KUCHYNĚvolná místa

30.1.2019   JIHOAMERICKÁ MASA – Flank steak, Rib eye steakvolná místa

2.2.2019   ASIJSKÉ FUSION - originální a nečekanévolná místa

4.2.2019   ROČNÍ VIP KLUB 2019 (zaplacení celé částky)volná místa

6.2.2019   OMÁČKY, MASO A HOUSKOVÝ KNEDLÍK - začněte od základuvolná místa

8.2.2019   MEXIKO AUTENTICKÉvolná místa

9.2.2019   THAJSKO I. - domácí kari pasta, 5 chodůvolná místa

12.2.2019   SUSHI a japonská kuchyně, kurz přední japanoložkyvolná místa

14.2.2019   MODERNÍ FRANCIE - Valentýnské menuvolná místa

15.2.2019   ITALSKÉ KUŘE - 1 kuře, 5 chodůvolná místa

17.2.2019   RAW FOODvolná místa

18.2.2019   ÚVOD DO FRANCOUZSKÉ KUCHYNĚvolná místa

20.2.2019   BURGER A BROWNIES - tak chutná Amerikavolná místa

24.2.2019   VIETNAM - čerstvé, voňavé, dostupnévolná místa

26.2.2019   ODPALOVANÉ TĚSTO - větrníky, věnečky a labutěvolná místa

27.2.2019   INDICKÁ KUCHYNĚ - barvy a chutěvolná místa

1.3.2019   LIBANON - 6 chodů, nej z arabské kuchyněvolná místa

4.3.2019   ITALSKÉ DARY MOŘE A RYBY - naučte se jevolná místa

5.3.2019   STUDENÁ KUCHYNĚ - hurá na raut!volná místa

8.3.2019   JIHOAMERICKÁ MASA – Flank steak, Rib eye steakvolná místa

11.3.2019   STEAK A VŠE ZE SVÍČKOVÉ - co muži můžouvolná místa

12.3.2019   TARTS A TARTLETS – francouzské křehké koláčevolná místa

19.3.2019   PIZZA A FOCACCIA - naučte se péct domavolná místa

20.3.2019   MOŘSKÉ RYBY - výuka filetovánívolná místa

24.3.2019   VIETNAM - čerstvé, voňavé, dostupnévolná místa

26.3.2019   SUSHI a japonská kuchyně, kurz přední japanoložkyvolná místa

27.3.2019   KOHOUT NA VÍNĚ, ŽABÍ STEHÝNKA - vybrané delikatesyvolná místa

29.3.2019   THAJSKO I. - domácí kari pasta, 5 chodůvolná místa

1.4.2019   KREVETY, CHOBOTNICE, FLAMBOVANÉ PALAČINKYvolná místa

2.4.2019   BURGER A BROWNIES - tak chutná Amerikavolná místa

8.4.2019   PERU – tak vaří potomci Inkůvolná místa

9.4.2019   ODPALOVANÉ TĚSTO - větrníky, věnečky a labutěvolná místa

23.4.2019   ITALSKÉ KUŘE - 1 kuře, 5 chodůvolná místa

24.4.2019   VEGETARIÁNSKY A NAVÍC CHUTNĚ - světové receptyvolná místa

28.4.2019   THAJSKO I. - domácí kari pasta, 5 chodůvolná místa

29.4.2019   SARDINIE - jiná Itálie, vymakané menuvolná místa

20.5.2019   PASTA FRESCA - kouzlo vlastních těstovinvolná místa

VytisknoutZobrazit všechny kurzy