Termíny kurzů

16.11.2019   Cukroví a polevy - BOŽSKÉ CHUTĚ KRÉMŮobsazeno

17.11.2019   MACARONS VOILÁ - polibek Francieobsazeno

19.11.2019   SUSHI a japonská kuchyně, kurz přední japanoložkyobsazeno

20.11.2019   LIBANON - 6 chodů, nej z arabské kuchyněposlední volná místa

21.11.2019   STEAK A VŠE ZE SVÍČKOVÉ - co muži můžouobsazeno

22.11.2019   THAJSKO I. - domácí kari pasta, 5 chodůobsazeno

23.11.2019   INDICKÁ KUCHYNĚ - barvy a chutěobsazeno

24.11.2019   MACARONS VOILÁ - polibek Francieobsazeno

25.11.2019   ÚVOD DO FRANCOUZSKÉ KUCHYNĚobsazeno

26.11.2019   Cukroví a polevy - BOŽSKÉ CHUTĚ KRÉMŮposlední volná místa

30.11.2019   VIETNAM - čerstvé, voňavé, dostupnéobsazeno

1.12.2019   Vánoční cukrovíobsazeno

7.12.2019   Vánoční cukrovíobsazeno

7.12.2019   ZIMNÍ MENU SOUS-VIDE OD MASTERCHEFŮ - Podporujeme talentyvolná místa

13.1.2020   THAJSKO I. - domácí kari pasta, 5 chodůvolná místa

14.1.2020   SUSHI a japonská kuchyně, kurz přední japanoložkyobsazeno

15.1.2020   STEAK A VŠE ZE SVÍČKOVÉ - co muži můžou volná místa

17.1.2020   JIHOAMERICKÁ MASA – Flank steak, Rib eye steak poslední volná místa

18.1.2020   TARTY A TARTALETKY – křehké, slané i sladkévolná místa

19.1.2020   VIETNAM - čerstvé, voňavé, dostupnéposlední volná místa

20.1.2020   M.D. RETTIGOVÁ - Svíčková, karlovarský knedlíkvolná místa

21.1.2020   BURGER A BROWNIES - tak chutná Amerikavolná místa

24.1.2020   THAJSKO I. - domácí kari pasta, 5 chodůvolná místa

25.1.2020   MACARONS VOILÁ - polibek Francieposlední volná místa

26.1.2020   MINIDORTÍKY. Jako na svatbu.poslední volná místa

27.1.2020   ALFA OMEGA ITALSKÉ KUCHYNĚvolná místa

28.1.2020   SUSHI a japonská kuchyně, kurz přední japanoložkyvolná místa

29.1.2020   INDICKÁ KUCHYNĚ - barvy a chutěvolná místa

1.2.2020   LIBANON - 6 chodů, nej z arabské kuchyně volná místa

2.2.2020   Asijské street food - ULICEMI ASIEvolná místa

3.2.2020   Kuchyně francouzského venkova - TRADICE. POTVRZENO UNESCOvolná místa

4.2.2020   ITALSKÁ RIZOTA A TELECÍ - krémové rizoto 100x jinakvolná místa

5.2.2020   OMÁČKY, MASO A HOUSKOVÝ KNEDLÍK - začněte od základuvolná místa

7.2.2020   MEXIKO AUTENTICKÉvolná místa

9.2.2020   MACARONS VOILÁ - polibek Francieposlední volná místa

10.2.2020   VIETNAM - čerstvé, voňavé, dostupné volná místa

11.2.2020   SUSHI a japonská kuchyně, kurz přední japanoložkyobsazeno

14.2.2020   ITALSKÉ KUŘE - 1 kuře, 5 chodůvolná místa

15.2.2020   ODPALOVANÉ TĚSTO - větrníky, věnečky a labutě obsazeno

15.2.2020   DOMÁCÍ JÍDELNÍČKY HOVĚZÍ - základy domácí kuchyněvolná místa

16.2.2020   ASIJSKÉ FUSION - originální a nečekané volná místa

17.2.2020   PASTA FRESCA - kouzlo těstovin, s Italkou volná místa

18.2.2020   ÚVOD DO FRANCOUZSKÉ KUCHYNĚvolná místa

20.2.2020   KYNUTÁ TĚSTA - koláče, koláčky, brioškyvolná místa

23.2.2020   Bezlepkové minidortíky - UPEČTE PRO VŠECHNYvolná místa

29.2.2020   CROISSANTS - Francouzská snídaně u vás domavolná místa

2.3.2020   SARDINIE - jiná Itálie, vymakané menu volná místa

4.3.2020   Vegetariánsky s chutí - MODERNÍ, VÝTEČNÉ, BEZ LEPKUvolná místa

7.3.2020   Stékaný dort - VAŠE SLADKÉ SLZY ŠTĚSTÍ:-)poslední volná místa

10.3.2020   ITALSKÉ DARY MOŘE A RYBY - naučte se jevolná místa

14.3.2020   FRANCOUZSKÝ DORT - plný čokoládyvolná místa

14.3.2020   DOMÁCÍ JÍDELNÍČKY VEPŘOVÉ - základy domácí kuchyněvolná místa

15.3.2020   THAJSKO A MOŘE - ryba, krevety, další pecky, 4 chody volná místa

23.3.2020   PERU – tak vaří potomci Inkůvolná místa

25.3.2020   PIZZA GOURMET - made in Italy, tiramisuvolná místa

28.3.2020   Domácí jídelníčky "kuřecí" - 4x ZÁKLADY DOMÁCÍ KUCHYNĚvolná místa

31.3.2020   Velikonoční cukroví - SVÁTKY JARA A PEČENÍvolná místa

1.4.2020   ITALSKÉ JEHNĚČÍ OD A DO Z - delikátní secondo piatovolná místa

VytisknoutZobrazit všechny kurzy