Termíny kurzů

20.5.2019   PASTA FRESCA - kouzlo vlastních těstovinobsazeno

21.5.2019   SUSHI a japonská kuchyně, kurz přední japanoložkyobsazeno

22.5.2019   MEXIKO AUTENTICKÉobsazeno

24.5.2019   JIHOAMERICKÁ MASA – Flank steak, Rib eye steakobsazeno

25.5.2019   MACARONS VOILÁ - polibek Francieobsazeno

26.5.2019   THAJSKO I. - domácí kari pasta, 5 chodůobsazeno

27.5.2019   FOOD STYLING - špičková prezentace 3 jídelvolná místa

28.5.2019   SUSHI a japonská kuchyně, kurz přední japanoložkyobsazeno

29.5.2019   ITALSKÉ JEHNĚČÍ OD A DO Z - delikátní secondo piatoobsazeno

7.6.2019   INDICKÁ KUCHYNĚ - barvy a chutěposlední volná místa

8.6.2019   MINIDORTÍKY. Jako na svatbu. Novinka!obsazeno

9.6.2019   THAJSKO I. - domácí kari pasta, 5 chodůposlední volná místa

9.6.2019   RAW FOODvolná místa

10.6.2019   DOMÁCÍ JÍDELNÍČKY RYBY - základy domácí kuchyněvolná místa

11.6.2019   MINIDORTÍKY. Jako na svatbu. Novinka!poslední volná místa

12.6.2019   ITALSKÉ DARY MOŘE A RYBY - naučte se jevolná místa

14.6.2019   VIETNAM - čerstvé, voňavé, dostupnéobsazeno

17.6.2019   BURGER A BROWNIES - tak chutná Amerikaobsazeno

18.6.2019   STUDENÁ KUCHYNĚ - hurá na raut!poslední volná místa

19.6.2019   STÉKANÝ DORT - vaše sladké slzy štěstí:-)obsazeno

22.6.2019   MACARONS VOILÁ - polibek Francieobsazeno

22.6.2019   KÁVAposlední volná místa

24.6.2019   VIETNAM - čerstvé, voňavé, dostupnévolná místa

VytisknoutZobrazit všechny kurzy