Termíny kurzů

23.3.2019   INDICKÁ KUCHYNĚ - barvy a chutěobsazeno

24.3.2019   VIETNAM - čerstvé, voňavé, dostupnéposlední volná místa

25.3.2019   SUSHI a japonská kuchyně, kurz přední japanoložkyobsazeno

26.3.2019   SUSHI a japonská kuchyně, kurz přední japanoložkyobsazeno

27.3.2019   KOHOUT NA VÍNĚ, ŽABÍ STEHÝNKA - vybrané delikatesyvolná místa

29.3.2019   THAJSKO I. - domácí kari pasta, 5 chodůobsazeno

31.3.2019   MACARONS VOILÁ - polibek Francieobsazeno

1.4.2019   KREVETY, CHOBOTNICE, FLAMBOVANÉ PALAČINKYvolná místa

2.4.2019   BURGER A BROWNIES - tak chutná Amerikaobsazeno

3.4.2019   OMÁČKY, MASO A HOUSKOVÝ KNEDLÍK - začněte od základuvolná místa

5.4.2019   THAJSKO I. - domácí kari pasta, 5 chodůposlední volná místa

6.4.2019   DOMÁCÍ JÍDELNÍČKY HOVĚZÍ - základy domácí kuchyněposlední volná místa

7.4.2019   STÉKANÝ DORT - vaše sladké slzy štěstí:-)obsazeno

8.4.2019   PERU – tak vaří potomci Inkůvolná místa

9.4.2019   THAJSKO II. - ryba a další pecky, 4 chodyvolná místa

12.4.2019   STEAK A VŠE ZE SVÍČKOVÉ - co muži můžouvolná místa

13.4.2019   MINIDORTÍKY. Jako na svatbu. Novinka!obsazeno

14.4.2019   JIHOAMERICKÁ MASA – Flank steak, Rib eye steakobsazeno

16.4.2019   KYNUTÁ TĚSTA - koláče, koláčky, brioškyvolná místa

17.4.2019   ITALSKÁ RIZOTA A TELECÍ - krémové rizoto 100x jinakobsazeno

18.4.2019   SUSHI a japonská kuchyně, kurz přední japanoložkyvolná místa

23.4.2019   ITALSKÉ KUŘE - 1 kuře, 5 chodůobsazeno

24.4.2019   VEGETARIÁNSKY A NAVÍC CHUTNĚ - světové receptyposlední volná místa

27.4.2019   KÁVAvolná místa

27.4.2019   TARTY A TARTALETKY – křehké, slané i sladképoslední volná místa

28.4.2019   THAJSKO I. - domácí kari pasta, 5 chodůobsazeno

29.4.2019   SARDINIE - jiná Itálie, vymakané menuvolná místa

30.4.2019   VIETNAM - čerstvé, voňavé, dostupnévolná místa

3.5.2019   DOMÁCÍ JÍDELNÍČKY KUŘECÍ - základy domácí kuchyněvolná místa

4.5.2019   MINIDORTÍKY. Jako na svatbu. Novinka!poslední volná místa

6.5.2019   INDICKÁ KUCHYNĚ - barvy a chutěposlední volná místa

8.5.2019   THAJSKO I. - domácí kari pasta, 5 chodůposlední volná místa

10.5.2019   STEAK A VŠE ZE SVÍČKOVÉ - co muži můžouvolná místa

11.5.2019   LIBANON - 6 chodů, nej z arabské kuchyněobsazeno

12.5.2019   LIBANON - 6 chodů, nej z arabské kuchyněvolná místa

14.5.2019   PIZZA A FOCACCIA - naučte se péct domaposlední volná místa

17.5.2019   STEAK A VŠE ZE SVÍČKOVÉ - co muži můžouobsazeno

18.5.2019   KÁVAvolná místa

18.5.2019   MACARONS VOILÁ - polibek Francievolná místa

20.5.2019   PASTA FRESCA - kouzlo vlastních těstovinobsazeno

21.5.2019   SUSHI a japonská kuchyně, kurz přední japanoložkyposlední volná místa

22.5.2019   MEXIKO AUTENTICKÉvolná místa

24.5.2019   JIHOAMERICKÁ MASA – Flank steak, Rib eye steakvolná místa

25.5.2019   MACARONS VOILÁ - polibek Francieposlední volná místa

26.5.2019   THAJSKO I. - domácí kari pasta, 5 chodůvolná místa

27.5.2019   FOOD STYLING - špičková prezentace 3 jídelvolná místa

28.5.2019   SUSHI a japonská kuchyně, kurz přední japanoložkyvolná místa

29.5.2019   ITALSKÉ JEHNĚČÍ OD A DO Z - delikátní secondo piatovolná místa

5.6.2019   MOŘSKÉ RYBY - výuka filetovánívolná místa

8.6.2019   MINIDORTÍKY. Jako na svatbu. Novinka!poslední volná místa

9.6.2019   RAW FOODvolná místa

10.6.2019   DOMÁCÍ JÍDELNÍČKY RYBY - základy domácí kuchyněvolná místa

12.6.2019   ITALSKÉ DARY MOŘE A RYBY - naučte se jevolná místa

15.6.2019   KÁVAvolná místa

17.6.2019   BURGER A BROWNIES - tak chutná Amerikavolná místa

18.6.2019   STUDENÁ KUCHYNĚ - hurá na raut!poslední volná místa

VytisknoutZobrazit všechny kurzy