Termíny kurzů

23.1.2018   Alfa - Omega italské kuchyně OBSAZENO

24.1.2018   Čokoládové pralinky a Makronky

25.1.2018   THAJSKO I. - úvodní kurz

27.1.2018   KÁVA

29.1.2018   VIETNAM OBSAZENO

30.1.2018   Indická kuchyně OBSAZENO

31.1.2018   Jihoamerická masa – Flank steak, Rib eye steak OBSAZENO

5.2.2018   Burgr a brownies OBSAZENO

6.2.2018   M.D.Rettigová - Svíčková na smetaně, Karlovarský knedlík

7.2.2018   THAJSKO I. - úvodní kurz OBSAZENO

9.2.2018   Tex-Mex, typický americký jihozápad

12.2.2018   Umění SUSHI OBSAZENO

13.2.2018   Alfa - Omega italské kuchyně

14.2.2018   Steak & Ratatouille

17.2.2018   KÁVA

18.2.2018   ODPALOVANÉ TĚSTO - větrníky, věnečky a labutě

20.2.2018   Úvod do francouzské kuchyně OBSAZENO

21.2.2018   TARTS A TARTLETS – francouzské křehké koláče (sladké a slané)

23.2.2018   Vegetariánsky a navíc chutně

26.2.2018   VIETNAM OBSAZENO

27.2.2018   ODPALOVANÉ TĚSTO - větrníky, věnečky a labutě OBSAZENO

28.2.2018   OMÁČKY, maso a houskový knedlík… OBSAZENO

5.3.2018   Krevety, chobotnice, flambované palačinky OBSAZENO

6.3.2018   Italské kuře

11.3.2018   Sardinie - NOVINKA !

12.3.2018   Indická kuchyně OBSAZENO

14.3.2018   Jednodenní kurz studené kuchyně

15.3.2018   Mořské ryby

16.3.2018   VIETNAM

18.3.2018   Modelování z cukrové hmoty – JARNÍ DORT

19.3.2018   ROČNÍ KLUB 2018 (zaplacení celé částky)

20.3.2018   Jihoamerická masa – Flank steak, Rib eye steak

21.3.2018   Francouzský DORT

22.3.2018   THAJSKO I. - úvodní kurz OBSAZENO

23.3.2018   Sardinie - NOVINKA !

24.3.2018   KÁVA

25.3.2018   Peru – tak vaří potomci Inků

26.3.2018   THAJSKO II. pokračování

27.3.2018   Umění SUSHI

28.3.2018   KOHOUT na víně, žabí stehýnka… - NOVINKA !

29.3.2018   PSTRUH, LÍN, OKOUN

3.4.2018   Burgr a brownies

4.4.2018   Čokoládové pralinky a Makronky

7.4.2018   Salsa bar: Party kurz, kurikulum moderního teenagera

9.4.2018   THAJSKO I. - úvodní kurz

10.4.2018   Umění SUSHI

11.4.2018   Italské dary moře a ryby

12.4.2018   Steak & Ratatouille

17.4.2018   Úvod do francouzské kuchyně

18.4.2018   THAJSKO I. - úvodní kurz

19.4.2018   Umění SUSHI

23.4.2018   TARTS A TARTLETS – francouzské křehké koláče (sladké a slané)

25.4.2018   Vegetariánská exkurze

26.4.2018   Jihoamerická masa – Flank steak, Rib eye steak

28.4.2018   KÁVA

2.5.2018   THAJSKO I. - úvodní kurz

11.5.2018   VIETNAM

14.5.2018   Pizza a focaccia

15.5.2018   Pasta fresca

16.5.2018   Indická kuchyně

19.5.2018   KÁVA

23.5.2018   Mořské ryby

29.5.2018   Italské kuře

6.6.2018   Losos, chřest, cheesecake

23.6.2018   KÁVA

VytisknoutZobrazit všechny kurzy