• Vegetariánsky s chutí - MODERNÍ, VÝTEČNÉ, BEZ LEPKU
    4.3.2020 v 16:00
    volná místa
    2 450Kč
    KOUPIT
Jakub Mužík

Jakub Mužík

Jakub je gastronomický profesionál pracující ve **** hotelu, který se zajímá o moderní gastronomii a sous-vide. Kromě vaření je jeho vášní jazzová hudba.

Jakub pracuje jako Sous Chef ve čtyřhvězdičkovém hotelu SPA Resort Tree Of Life v Lázních Bělohrad, který se pyšní mnoha oceněními. V hotelu se vaří klasická česká kuchyně, Asie a hojně se používá metoda sous-vide. Ve své praxi se pohyboval jak v klasických závodních provozovnách, tak v restauracích A La Carte se zaměřením na americkou steakovou a italskou kuchyni. V oblibě má zejména jednoduchá jídla s vysokým nárokem na kvalitu ingrediencí. U jídel ho baví barevnost, čerstvost a jednoduchost. Nebrání se ani pokrmům z RAW nebo vegetariánské kuchyně.

Jakub vede kurzy v češtině.

V Ola Kala vede kurzy: Domácí jídelníčky (hovězí, vepřové, kuřecí, ryby), M.D. Rettigová, Vegetariánsky s chutí, Umění sushi, Jihoamerická masa a další

Vegetariánsky s chutí - MODERNĚ, VÝTEČNÉ, BEZ LEPKU

Vegetariánsky s chutí - MODERNÍ, VÝTEČNÉ, BEZ LEPKU

Moderně pojaté menu, které zachutná i těm, kteří se bojí zeleniny:-).

5 chodů, které vás budou bavit.

Zapomeňte na tofu, vege strava je daleko pestřejší.

Špagety, paštika, ragú..., ale bez masa. A také bez lepku.

Na kurzu se dozvíte vše o surovinách, jejich nákupu i zpracování.

Rady a triky z vegetariánské kuchyně 4* hotelu.

 

CHARAKTERISTIKA KURZU

Proč by nemohla být bezmasá jídla plná silných chutí? Proč by nemohla zajímavě chutnat? Proč by nemohla být navíc bez mouky? Odpovědí je nově postavený vegetariánský kurz v Ola Kala, kde se připravují osvědčené a žádané pokrmy hostů restaurace exkluzivního hotelu. Staňte se také naším exkluzivním náročným hostem na tomto kurzu.

CO BUDEME VAŘIT

  • Polévka s chilli, kokosovým mlékem a koriandrem

  • Cuketové špagety se sušenými rajčaty a česnekem

  • Květáková paštika

  • Zeleninové ragú s krémovou polentou

  • Kokosový RAW cake s mátou a čajem MATCHA

NAUČÍME VÁS

  • Připravit exkluzivní zeleninový vývar a intenzivní demi glace

  • Vyrobit si vlastní cuketové špagety

  • Lahodnou krémovou polentu

  • Různé kuchařské techniky práce se zeleninou

  • Používat bylinky a koření

  • Atraktivně a chutně naservírovat co uvaříte

 

O KURZU

Jak dlouho: Začátek v 16.00, předpokládaný konec kolem 20.00.

Kde: V našem stylovém ateliéru na Korunní ulici č. 115, Praha 3 – Vinohrady.

S kým: Maximální počet účastníků je 16. Pracuje se ve dvojicích. Každá dvojice připravuje kompletní menu.

Za kolik: 2 450 Kč včetně DPH za každou lekci (v akci 2 250 Kč - více zde)

CENA OBSAHUJE

SUROVINY

RECEPT pro každého

NÁPOJE v průběhu celého kurzu (welcome drink, voda, domácí ledový čaj, káva, čaj a víno)

ZÁSTĚRA - je účastníkům kurzu k zapůjčení

OCHUTNÁVKA VÍN – francouzská vína doporučená světovým sommelierem Cédricem Picotem 

CERTIFIKÁT - po kurzu obdržíte osvědčení o absolvování kurzu

ZVÝHODNĚNÝ PRODEJ vína, čaje, nožů a dalšího kuchyňského náčiní

ZAUJAL VÁS TENTO KURZ?

Chcete si vyzkoušet osvědčené techniky kuchařů ulice a sami uvařit vybrané lahůdky? Absolvujte náš kurz Vegetariánsky s chutí.  Kontaktujte nás, chcete-li se o kurzu dozvědět více informací.

FOTOGALERIE

Vege polevkaVege spagetyVege pastikaVege raguVege cake

Autentické fotografie z kurzu

vege
Vege 1 Vege 2 Vege 3 Vege 4 Vege polevka 2 Vege ragu 2

Registrace do newsletteru

: