Připravujeme
2 900Kč
Dušan Svoboda

Dušan Svoboda

Dušan je vstřícný sympatický chlapík a velký profesionál, který má za sebou mnohá gastronomická ocenění. Ze skromnosti o tom nemluví, ale vařil pro prezidenty i Dalajlámu. V současné době je šéfkuchařem restaurace Parnas a kavárny Slavia.

Téměř 20 let působil v krásné secesní restauraci Art Nouveau v Obecním domě a současně získával zkušenosti na stážích v zahraničí (například v hotelu Gran Melia v Jakartě, norském Bergenu nebo hotelu Malga Ciapela v italských Alpách). Jeho tým zajišťoval gastronomický servis pro prezidenta České republiky, včetně zahraničních návštěv. Dušan vařil třeba pro prezidenty Obamu, Putina, papeže Jana Pavla II. nebo Dalajlámu. Účastnil se i mnoha gastronomických soutěží a odborných seminářů. Je vítězem Křišťálové vařečky z roku 2005 nebo Culinary cupu 2006 v kategorii nejlepší food styling. Je také mnohonásobný účastník Mistrovství České republiky v otevírání ústřic.

Dušan vede kurzy v češtině.

V Ola Kala vede kurzy: Roční klub 2018, Krevety a chobotnice, kurzy české a studené kuchyně, novinky Food styling a Šnek v kuchyni a další

Food styling - špičková prezentace

Food styling - špičková prezentace 3 jídel

Jedna věc je uvařit a druhá odprezentovat.
Jak na to, aby vaše jídlo nejenom chutnalo, ale i vypadalo náramně.

Představujeme unikátní kurz, při kterém si nejenom uvaříte špičkové menu, ale také ho profesionálně nastylujete několika způsoby.

Kurz food stylingu, který na trhu zatím chyběl.

Objednejte se a přineste si foťák, ať se můžete všem pochlubit:-).

 

Co budeme vařit a aranžovat

Tatarák z tuňáka s wasabi majonézou a lososovým kaviárem

Pečený candát na tymiánu, zámecké brambory, holandská omáčka

Grilovaná vepřová panenka s karotkovopomerančovým puré a fava fazolkami

Naučíme vás

  • Správně připravit tatarák

  • Upéct rybu tak, aby báječně chutnala i vypadala

  • Elagantně nazdobit vepřovou panenku

  • Najít vhodný poměr kvantity a prezentace na talíři

  • Naservírovat všechny pokrmy několika způsoby - vždy elegantně

  • Povznést domácí jídlo na talíři na úroveň tabule pro prezidenty

  • a mnoho dalších triků a postupů, které používají profesionální kuchaři  

O kurzu

Jak dlouho: Začátek v 16 hodin, předpokládaný konec kolem 20. hodiny.

Kde: V našem stylovém ateliéru na Korunní ulici č. 115, Praha 3 – Vinohrady.

Maximální počet účastníků je 16 osob. Pracuje se ve skupinkách po dvou osobách.

Za kolik: 2 900 Kč včetně DPH za každou lekci (v akci 2 750 Kč - více zde).

Cena obsahuje

Suroviny

Nápoje na uhašení vaší žízně neomezeně (voda, ledový čaj, káva, čaj, welcome drink, a víno z doporučení sommeliéra). 

RECEPTURA – je pro účastníky na místě k dispozici

ZÁSTĚRA – je účastníkům kurzu k zapůjčení

OCHUTNÁVKA VÍN - vína doporučená sommeliérem

CERTIFIKÁT - po absolvování kurzu obdržíte osvědčení o absolvování kurzu

Chcete se o kurzu dozvědět více?

Chcete se o kurzu vaření Food styling - špičková prezentace 3 jídel dozvědět více? Rádi vám všechno vysvětlíme. Kontaktujte nás.

Fotogalerie

Autentické fotografie z kurzu