Požadovaný text nenalezen. RYBY, MOŘE - Kurzy vaření a pečení - KURZY PRO VEŘEJNOST - Kurzy vaření | Škola vaření Ola Kala Praha
SUPER KURZ! Dary moře po Italsku

Italské ryby a mušle - NAUČTE SE JE!

Jak poznat a kde koupit čerstvé mušle a ryby?

Jak připravit šťavnatou rybu pro celou rodinu?

Naučte se připravovat ryby a mořské plody jako italští mistři kuchaři.

A co sépie, i ta může být měkoučká a velmi chutně připravená.

.

 

BEZVA CENA! Mořský jazyk, Monk fish, Makrela, Hejk - součástí je i výuka filetování a vykošťování - JEDINÝ NA ČESKÉM TRHU!

Mořské ryby - ZAMĚŘENO NA RYBU, naučíte se filetovat

Čerstvá ryba má vonět po moři!

Mořský jazyk, Monk fish a Makrela.

Prvotřídní a čerstvé ryby moře se u nás naučíte čistit,  filetovat, zbavit kostí a uvařit.

Aby vynikla jemná chuť ryby a zůstala zachována delikátní struktura masa, použijeme jednoduché kuchařské úpravy.
Budeme je opékat na pánvi, vařit v páře, péct v troubě.

 

Úprava na různé způsoby Krevety, chobotnice, flambované palačinky

Krevety, chobotnice, flambované palačinky - JEMNÉ CHUTĚ V DOKONALÉM MENU

Krevety jsou malé i velké, obojí si připravíte.

Krevetový koktejl jako za starých časů:-).

Navíc se naučíte pravé italské risotto.

Myslíte, že chobotnice musí být gumová? Nemusí! delikátní masíčko.

Lahodná flambovaná palačinka, na kterou nezapomenete!