Sezónní kurz JEN JEDEN TERMÍN LOSOS, CHŘEST, CHEESECAKE

Losos, chřest, cheesecake - Sezónní kurz JEN JEDEN TERMÍN

Víte jak v obchodě poznat a koupit čerstvou rybu?
Budete používat různé druhy chřestu.
Bojíte se šlehané holandské omáčky? Na kurzu se ji naučíte!
Nejlepší Cheesecake je ten, který si sami upečete. Dle originálního receptu z USA.

Autentické fotografie z kurzu zde.

JEDINÝ NA ČESKÉM TRHU! PSTRUH, LÍN, OKOUN - součástí je i výuka filetování - jediný na českém trhu!

PSTRUH, LÍN, OKOUN - součástí je i výuka filetování - JEDINÝ NA ČESKÉM TRHU!

„Ryba smrdí a má kosti“!
Toto je vžitá představa většiny naší populace.
Boříme mýty a pověry!
Přijďte na tento kurz a změníte názor.
Na našem kurzu se naučíte ryby vykostit a upravit tak, že z nich vykouzlíte DELIKATESU!
Budeme je nakládat do octa, opékat na přepuštěném másle nebo jen tak, zlehka gratinovat pod grilem.

Autentické fotografie z kurzu zde.

SUPER KURZ! Dary moře po Italsku

Italské ryby a mušle - NAUČTE SE JE!

Jak poznat a kde koupit čerstvé mušle a ryby?
Jak připravit šťavnatou rybu pro celou rodinu?
A co sépie, i ta může být měkoučká a velmi chutně připravená.
Změňte svůj názor na ryby a mořské plody a naučte se je u nás připravit jako italští mistři kuchaři.

Autentické fotografie z kurzu zde.

BEZVA CENA! Mořský jazyk, Monk fish, Makrela, Hejk - součástí je i výuka filetování a vykošťování - JEDINÝ NA ČESKÉM TRHU!

Mořské ryby - součástí je i výuka filetování

Čerstvá ryba má vonět po moři!
Mořský jazyk, Monk fish a Makrela.
Prvotřídní a čerstvé dary moře se u nás naučíte čistit,  filetovat, vykostit, uvařit.
Aby vynikla jemná chuť ryby a zůstala zachována delikátní struktura jejich masíčka, použijeme jednoduché kuchařské úpravy.
Budeme je opékat na pánvi, vařit na páře, péct v troubě…

Autentické fotografie z kurzu zde.

BEZVA CENA! Krevety, chobotnice, flambované palačinky

Krevety, chobotnice, flambované palačinky - BEZVA CENA!

Jak poznat v obchodě čerstvé krevety?
Můžu je koupit mražené?
Proč jsou některé růžové a některé šedé?
Kterak z nich připravit laskominu, kterou jsme nedávno jedli na dovolené u moře?
Na všechny tyto a mnoho dalších otázek Vám odpovíme během našeho mořského kurzu.

Autentické fotografie z kurzu zde.