O firemních kurzech

Úvodní strana / KURZY PRO FIRMY / O firemních kurzech
Welcome drink
Vítáme vás!
 
Jste tady správně, jestli máte zájem o kurzy vaření s rodinnou firmou Ola Kala 😉.
Chcete se nás něco zeptat? Pište na petr@olakala.cz nebo volejte na 602 305 970.

 

 
 
Jsme první škola tohoto typu v ČR, letos je to 12 let, co jsme začali s kurzy vaření pro veřejnost. 
A právě jednotliví klienti, kteří si většinou kurz vaření či pečení za několik tisíc hradí sami, nás nutí na sobě stále pracovat. 
 
A my jim za to děkujeme. Právě našim klientům vděčíme za to, kam jsme se dostali. Máme bezvadné ohlasy, tisíce spokojených klientů a desítky nadšených firem, kteří k nám vloni přišli. To nás zavazuje, ale zároveň můžeme být pyšní na to, co jsme společně dokázali. Věříme, že kurz u nás je komplexní zážitek, od kultury komunikace, kvality surovin, bezprostřednosti lektorů, propracovanosti meníček, až třeba po široký výběr výborných vín, která jsou součástí "zážitku Ola Kala". A o to tu běží.
 
Proto si nás našla i firemní a privátní klientela, která se k nám často - a věříme že ráda - vrací. Kromě firem  se k nám chodí nevěsty loučit se svobodou, manželky objednávají manželům překvapení ke kulatinám a vytížení manažeři si u nás objednají vaření ve dvou nebo ve čtyřech. Pro zájemce můžeme naše prostory také pronajmout.
 
Když to shrneme, Ola Kala má tradici, klademe důraz na detail, kvalitní suroviny a máme jedny z nejlepších referencí na trhu.
 
V Ola Kala se vaří vždy ve dvojicích, takže každý vaří kompletní menu, což na trhu není u větších skupin obvyklé. Kmenové studio v Korunní ul. je pro max 16 lidí a nově otevřené studio v Přístavní ul. má kapacitu až 38 lidí, tzn. 19 vařících dvojic. V případě zájmu rádi přijedeme s kurzem také k vám do firmy či regionu. Na logistiku nenáročný sushi kurz je pro takový případ ideální téma. Můžeme ovšem také pronajmout prostor a přijet s plnohodnotným kurzem, kde se bude vařit stejně jako ve studiu. A co teprve grilování na vaší zahradě? 
 
Spolupracujeme s více než deseti lektory, kteří vedou své kurzy pro veřejnost i uzavřené skupiny. Některé kurzy je možno vést také v angličtině. 
 
V ceně, kterou vám nabídneme, bude vše. Suroviny a předvedení jejich zpracování, lektor a další 2+ lidé k dispozici podle velikosti skupiny, recepty, zapůjčené zástěry, nealko, neomezená konzumace francouzského vína - degustace cca 8 druhů podle chuti klientů, welcome sekt atp. 
 
Víc už nemá smysl povídat, zbytek chce zažít 😉.
 
A jestli vás zajímá menu, tak cokoli běžně nabízené veřejnosti můžeme nabídnout i firemním a privátním klientům.
 
FRANCOUZSKÁ KUCHYNĚ: Úvod do Francie, Kohout na víně, Moderní Francie, další menu v přípravě
ITALSKÁ KUCHYNĚ: Alfa Omega, Pizza, Pasta fresca, Italské ryby a mušle, Italské kuře, Rizoto a telecí, Ragú, Italské jehněčí, Sardinie
EXOTICKÁ KUCHYNĚ: Sushi, Thajsko I.+II., Vietnam, Libanon, Indie, Asijské fusion
KUCHYNĚ LATINSKÉ AMERIKY: Tex–Mex & Salsa Bar, Mexiko, Peru
MASA A BURGERY: Jihoamerická masa, Steak a vše ze svíčkové, Vepřový kotlet od A do Z, Burger a brownies
RYBY: Krevety a chobotnice, Mořské ryby, Losos a chřest
ČESKÁ KUCHYNĚ: M.D.Rettigová, Omáčky od základu, Domácí jídelníčky
OBJEVOVÁNÍ VÍNA SE SVĚTOVÝM SOMMELIEREM (víno a delikatesy): Techniky degustace, Tour de France, další
SLADKÉ: v případě zájmu můžeme nabídnout více než 10 druhů kurzů pečení.
 
Umíme zareagovat i na jiný požadavek a menu sestavit na míru, např. nakombinovat menu z více kurzů. Je to poměrně běžný požadavek klientů.
 
Kompletní přehled aktivních kurzů a detaily jednotlivých menu jsou zde: