VIETNAM

VIETNAM - NOVINKA !

Pravá vietnamská kuchyně.

Oblíbené nesmažené závitky – NAUČÍTE SE JE!  

Objevte tajemství přípravy polévky Phở Bo.

Rozšiřte si paletu zdravých asijských jídel.

Termíny:

  • 28.6.2017 - VIETNAM
    Začátek kurzu: 16:00
    (VOLNÁ MÍSTA) 2 900,- Přihlásit se
  • 18.10.2017 - VIETNAM
    Začátek kurzu: 16:00
    (VOLNÁ MÍSTA) 2 900,- Přihlásit se

Charakteristika kurzu

Naše škola vaření začala spolupracovat s vietnamskou kuchařkou Hương (česky Hankou).

Pod jejím vedením získáte dovednosti a kulinářské triky při vaření vyhledávané vietnamské kuchyně, plné křupavé zeleniny, kvalitního masa a ryb a bohaté na jemné a delikátní chutě.

Budeme používat spoustu bylinek, typické vietnamské koření a dochucovací omáčky. Během kurzu se můžete také dozvědět plno zajímavostí z Vietnamu, vietnamské kuchyně nebo detaily ze života vietnamské komunity žijící v Česku.

Tento kurz je vhodný pro začátečníky i pokročilé.

Co budeme vařit

  • Letní (nesmažené) závitky (několik druhů) – krevety, kachní maso… + namáčecí omáčka
  • Phở Bo - hovězí polévka s masem, rýžovými nudlemi, bylinkami a zeleninou
  • Vietnamský zeleninový salát s arašídy

vietnam2 vietnam3 

Naučíme vás

  • pracovat s hovězím masem a připravit jej na vývar, aby byl průzračně čirý
  • opékat (doslova pálit) koření do polévky
  • veškerou přípravu surovin na jarní závitky
  • používat rýžový papír, rýžové nudle…
  • kombinovat čerstvé bylinky

a mnoho dalších triků a postupů, které používají vietnamští kuchaři

 

Šéfkuchařka

vietnam_sefkuchar

Hương (česky Hanka)

  • pochází ze severního Vietnamu, z hlavního města Ha Noi. Je již třetí generací vlastnící vyhlášenou restauraci s polévkou Phở. Rodinná restaurace patří v Ha Noi s tímto pokrmem mezi nejoblíbenější a nejnavštěvovanější.
  • V České republice žije 14 let. Dopoledne pracuje v asijské restauraci Zebra Noodle Bar v centru Prahy, kde vytváří precizní a delikátní letní závitky a odpoledne vaří pravou vietnamskou stravu pro zde žijící vietnamskou komunitu. Vietnamci si potrpí na vynikající bezkompromisní kuchyni a do restaurací, byť vietnamských a mezi Čechy oblíbených, chodí velmi zřídka.

O kurzu

Jak dlouho: Začátek v 16 hodin, předpokládaný konec kolem 19:30 - 20. hodiny.

Kde: V našem stylovém ateliéru na Korunní ulici č. 115, Praha 3 – Vinohrady.

Maximální počet účastníků je 16 osob. Pracuje se ve skupinkách po dvou osobách.

Za kolik: 2 900Kč včetně DPH za každou lekci (v akci 2 750 Kč - více zde)

Cena obsahuje:

  • Suroviny
  • Přípravu receptur
  • Nápoje na uhašení vaší žízně (welcome drink, voda, džus, káva, čaj a víno).

ZÁSTĚRA – je účastníkům kurzu k zapůjčení
OCHUTNÁVKA VÍN - vína doporučená sommeliérem
CERTIFIKÁT - po absolvování kurzu obdržíte osvědčení o absolvování kurzu.

Zaujal vás tento kurz?

Chcete si vyzkoušet osvědčené postupy kuchařů a sami uvařit vybrané lahůdky? Absolvujte kurz VIETNAM.

Termíny:

  • 28.6.2017 - VIETNAM
    Začátek kurzu: 16:00
    (VOLNÁ MÍSTA) 2 900,- Přihlásit se
  • 18.10.2017 - VIETNAM
    Začátek kurzu: 16:00
    (VOLNÁ MÍSTA) 2 900,- Přihlásit se

 

Doporučte kurz kamarádovi
:
:
: capthca