Vegetariánsky a navíc chutně NOVINKA !

Vegetariánsky a navíc chutně - NOVINKA !

Vyšší level vegetariánské gastronomie: nejenom tofu.

Pokrmy, které chutí připomenou a předčí maso.

Jak zelenina a koření vytvoří „umami“ chuť.

Termíny:

  • 23.2.2018 - Vegetariánsky a navíc chutně
    Začátek kurzu: 16:00
    (VOLNÁ MÍSTA) 2 450,- Přihlásit se

Charakteristika kurzu

Vegetariánská kuchyně je bohatá a zná mnoho způsobů úpravy.

Bez masa neznamená nudně a bez chuti.

Naše recepty přesvědčí dokonce i zaryté masožravce!

Tento kurz je vhodný pro začátečníky i pokročilé

Co budeme vařit

  • Mrkvová polévka (Carrot Bisque)
  • Houbová paštika (Mushroom pate)
  • Zeleninové ragú ve krémové polentě (Vegetable ragu on creamy polenta)

RECEPTURA: používáme speciální korejskou zkvašenou pastu, která zelenině dodá objem a „udělá“ masovou chuť

  • Čínská sněhová pusinka 5 koření s citronovým krémem a ovocem (Chinese 5 spice spice with lemon cream and berries)

Vegetariánsky a navíc chutně novinka !  Vegetariánsky a navíc chutně novinka !  Vegetariánsky a navíc chutně novinka ! 

Naučíme vás

  • Co je umami a jak ho docílit bez proteinů
  • Různé kuchařské techniky práce se zeleninou
  • Používat bylinky a koření
  • Atraktivně a chutně naservírovat co uvaříte

a mnoho dalších triků a postupů, které používají profesionální kuchaři.

Šéfkuchař

Scott van wagenenScott Van Wagenen

Scott, přestože je newyorčan, mluví bezvadně česky. Vždyť se také v českém prostředí pohybuje nějakou dobu. Slávu si v Čechách vydobyl proslulou burgrárnou v Berouně Blackdog, kterou založil        a šéfoval kuchyni. Nyní vede i kuchyň její sestry Blackdog Cantina, kde se už připravují nejenom burgry, ale i rozličné pokrmy latinsko-americké kuchyně. Jeho prioritou v kuchyni jsou vždy kvalitní čerstvé suroviny od pečlivě vybíraných a pokud možno místních dodavatelů. Kromě českého prostředí Scott vařil a sbíral inspiraci po celém světě. Cestoval a vařil v Mexiku, Peru nebo Vietnamu, kde strávil rok. Scott si přirozeně uvědomuje ekologickou zodpovědnost a v kuchyni se snaží o co nejmenší, nejlépe žádnou ekologickou „stopu“. Přestože je ten, kterého si veřejnost vybaví přes burgry, sám se teď stravuje zejména vegetariánsky. Právě to ho přivedlo v Ola Kala k tomuto kurzu, ve kterém vás chce naučit, jak chutná může být vegetariánská kuchyně.

Jak dlouho: Začátek v 16 hodin, předpokládaný konec kolem 20. hodiny.

Kde: V našem stylovém ateliéru na Korunní ulici č. 115, Praha 3 – Vinohrady.

Maximální počet účastníků je 16 osob. Pracuje se ve skupinkách po dvou osobách.

Za kolik: 2 450 Kč včetně DPH za každou lekci (v akci 2 250 Kč - více zde)

Cena obsahuje:

  • Suroviny
  • Přípravu receptur
  • Nápoje na uhašení vaší žízně (welcome drink, voda, džus, káva, čaj a víno).

ZÁSTĚRA - je účastníkům kurzu k zapůjčení
OCHUTNÁVKA VÍN - vína doporučená sommeliérem
CERTIFIKÁT - po absolvování kurzu obdržíte osvědčení o absolvování kurzu. 

Zaujal vás tento kurz?

Chcete si vyzkoušet osvědčené postupy kuchařů a sami uvařit vybrané lahůdky? Absolvujte kurz Vegetariánsky a navíc chutně …

Termíny:

  • 23.2.2018 - Vegetariánsky a navíc chutně
    Začátek kurzu: 16:00
    (VOLNÁ MÍSTA) 2 450,- Přihlásit se

 

Doporučte kurz kamarádovi
:
:
: capthca