Vegetariánská exkurze

Vegetariánská exkurze - VHODNÁ I PRO MILOVNÍKY MASA :-)

Zelenina, luštěniny, tofu – to vše může plnohodnotně nahradit maso.
Naučte se sestavit vyvážené a chutné menu!
Přijďte si k nám rozšířit Váš repertoár lahodných bezmasých pokrmů.

Autentické fotografie z kurzu zde.

TENTO   KURZ   VYPISUJEME   MAX.  1x za pololetí!

Charakteristika kurzu

Vynikající bezmasé lahůdky se naučíte připravovat během našeho kurzu.

Ukážeme si, jak správně připravit cizrnu, upéct domácí křupavou ciabatu plnou semínek, kterak připravit širokou variaci chuťovek a jak si poradit a dochutit tofu.

Svým kuchařským uměním překvapíte i ty nejnáročnější labužníky (třeba i milovníky masa) a vůbec jim nebude vadit, že nejedli maso!

Tento kurz je vhodný pro začátečníky i pokročilé. Díky malému počtu účastníků kurzu se věnujeme všem. 

Co budeme vařit

  • Chleba Ciabata
  • Arabský Houmous
  • Tofu koule - smažené v panko strouhance
  • Pečené marinované tofu
  • Dýňové pyré
  • Salát z červené řepy, mrkve a mandlí

Naučíme vás

  • dochutit a upravovat tofu
  • jednoduché italské celozrnné kynuté těsto na ciabaty
  • pracovat s červenou řepou
  • používat bylinky a koření
  • využít cizrnu

a další tipy a triky profesionálů

 

vegetariánská exkurze vegetariánská exkurze vegetariánská exkurze
vegetariánská exkurze vegetariánská exkurze

 

Šéfkuchař

michal nikodemMichal Nikodem

Vystudoval střední hotelovou školu v Opavě. Rok sbíral inspiraci v rámci francouzské a italské kuchyně na hotelové škole v Brixenu. Pracoval v mezinárodní síti restaurací „The Smollensky´s“ v Londýně a také v hotelu Savoy***** v Praze, kde připravoval pro hosty vybrané lahůdky z české i mezinárodní studené kuchyně. Jeho koníčkem jsou: cukrařina, vegetariánská a indická kuchyně.

Připravoval a aranžoval pokrmy pro kuchařku „Kniha Delikatesy – První menu“ a několik dalších titulů o vaření a dobrém jídle.

O kurzu

Jak dlouho: Začátek v 16 hodin, předpokládaný konec kolem 20. hodiny.

Kde: V našem stylovém ateliéru na Korunní ulici č. 115, Praha 3 – Vinohrady.

Maximální počet účastníků je 16 osob. Pracuje se ve skupinkách po dvou osobách.

Za kolik: 2 450 Kč včetně DPH za každou lekci (v akci 2 250 Kč - více zde)

Cena obsahuje:

  • Suroviny
  • Nápoje na uhašení vaší žízně (welcome drink, voda, džus, káva, čaj a víno).

ZÁSTĚRA – je účastníkům kurzu k zapůjčení
OCHUTNÁVKA VÍN - vína doporučená sommeliérem
CERTIFIKÁT - po absolvování kurzu obdržíte osvědčení o absolvování kurzu.

Zaujal vás tento kurz?

Chcete si vyzkoušet osvědčené postupy kuchařů a sami uvařit vybrané lahůdky? Absolvujte kurz vaření VEGETARIÁNSKÁ EXKURZE.

Kontaktujte nás, chcete-li se o kurzu dozvědět více informací.

 

Doporučte kurz kamarádovi
:
:
: capthca