• THAJSKO A MOŘE - ryba, krevety, další pecky, 4 chody
    4.9.2020 v 16:00
    volná místa
    2 900Kč
    KOUPIT
Yazan Manjah

Yazan Manjah

Jeho kořeny sahají na Střední východ, v Čechách se však za 17 let dobře zabydlel. Gastronomii a vaření se věnuje celý svůj život, zásadním impulsem pak pro něj byla účast v českém Masterchefovi, která ho nasměrovala k profesionální gastronomii.

Yazan mimo jiné působil v pražské restauraci Home Kitchen, dále vařil jako šéfkuchař v úspěšném bistru Jam and Co, které se zaměřuje na Asijské Fusion a poslední dva roky se věnuje lektorské činnosti. Právě asijská kuchyně je Yazanovi blízká, své první kari uvařil jednoduše odhadem. Podobně tak libanonská kuchyně je jeho nezapomenutelnou "rodnou vzpomínkou", která se nikdy neomrzí:-). Kreativita spojená s vášní a láskou k vaření jsou jeho vkladem do našich kurzů v Ola Kala. 

Yazan vede kurzy v češtině nebo angličtině.

V Ola Kala vede kurzy: Thajsko I. a II., Vietnam, Indie, Libanonská kuchyně, Asijské street food, Asijské Fusion, Jihoamerická masa a další

Thajsko II. - TENTOKRÁT RYBA A DALŠÍ PECKY

Thajsko a moře - HRAVÉ, PÁLIVÉ, SENZAČNÍ...

Vol. 2 nejpopulárnějšího kurzu Ola kala. Tentokrát ryba a další pecky!

Vymazlené 4 chodové menu s omáčkami, které ještě neznáte.

Naučíte se připravovat tamarindový kečup a další exotické kousky.

Bylinky v hlavní roli, nechybí rybí omáčka ani tamarind.

Naučíme vás vařit jídla, která znáte z exotické dovolené.

Dozvíte se kde a jaké suroviny nakoupit na příště.

CHARAKTERISTIKA KURZU

Další thajské chutě a originální recepty, které volně navazují na populární kurz Thajsko I.

Autentické domácí omáčky a tamarindový kečup - proč kupovat, když si je můžete lepší udělat?

Druhý stupeň thajské kuchyně. Naučte se pokrmy, které ještě neznáte.

Tento kurz je vhodný pro začátečníky i pokročilé.

CO BUDEME VAŘIT

  • Tom Yum polévka (pikantné krevetová polévka)

  • Smažené závitky s rybí náplní a netradičním dipem

  • Domácí tamarindový kečup

  • Mořský vlk v arašídové krustě se sweet-chilli omáčkou, rýže

  • Smažený banán v kokosu s mangovou omáčkou

NAUČÍME VÁS

  • očistit a oloupat krevetu, uvařit krevetový vývar

  • pracovat se zeleninou jako v Thajsku

  • dochucovat pokrmy exotickými pochutinami, (rybí  omáčkou, sojovou omáčkou, sladkou chilli omáčkou, aj.)

  • netradiční smažené závitky s rybím masem a domácím tamarindovým kečupem

  • arašídovou krustu na rybě a lahodnou sweet-chilli omáčku

  • exotický dezert

O KURZU

Jak dlouho: Začátek v 16.00, předpokládaný konec kolem 20.00.

Kde: V našem stylovém ateliéru na Korunní ulici č. 115, Praha 3 – Vinohrady.

S kým: Maximální počet účastníků je 16. Pracuje se ve dvojicích. Každá dvojice připravuje kompletní menu.

Za kolik: 2 900 Kč včetně DPH za každou lekci (v akci 2 750 Kč - více zde)

CENA OBSAHUJE

SUROVINY

RECEPT pro každého

NÁPOJE v průběhu celého kurzu (welcome drink, voda, domácí ledový čaj, káva, čaj a víno)

ZÁSTĚRA - je účastníkům kurzu k zapůjčení

OCHUTNÁVKA VÍN – francouzská vína doporučená světovým sommelierem Cédricem Picotem 

CERTIFIKÁT - po kurzu obdržíte osvědčení o absolvování kurzu

ZVÝHODNĚNÝ PRODEJ vína, čaje, nožů a dalšího kuchyňského náčiní

ZAUJAL VÁS TENTO KURZ?

Chcete si vyzkoušet osvědčené postupy kuchařů a sami uvařit vybrané lahůdky? Absolvujte naši THAJSKOU KUCHYNI II.  Kontaktujte nás, chcete-li se o kurzu dozvědět více informací.

FOTOGALERIE

Thajsko 2 polevkaThajsko 2 zavitkyThajsko 2 rybaThajsko 2 dezert 2

Autentické fotografie z kurzu

 

možnost bez lepku
Thajsko 2  prubeh ryba Thajsko II polevka Thajsko 2 prubeh Thajsko 2 prubeh 2 Thajsko 2 ryba 2 Thajsko II banan

Registrace do newsletteru

: