• Steak & Ratatouille
    26.6.2018 v 16:00
    poslední volná místa
    2 900Kč
    KOUPIT

Šéfkuchař

Tomáš Rott

Tomáš Rott

Vystudoval střední hotelovou školu v Praze. Během svých studií absolvoval několik zahraničních praxí, v anglickém Liverpoolu and Blackpoolu.

Po absolvování bakalářského studia v cestovním ruchu na Vysoké škole obchodní začal získávat rozmanité pracovní zkušenosti v sardské restauraci Ichnusa Botega Bistro na Smíchově, poté vedl jejich sesterskou restauraci Bisos na Žižkově a absolvoval několikaměsíční stáž v přímořské luxusní restauraci v Porto Rotondo na Sardinii. Nakonec zakotvil v pětihvězdičkovém hotelu Aria   
v restauraci Coda po boku Davida Šaška. Další kulinářskou oblastí kromě středomořské kuchyně, o kterou se aktivně zajímá, je sous vide. 

Tomáš vede kurzy v češtině.

V Ola Kala vede kurzy: Úvod do francouzské kuchyně, Kohout na víně a žabí stehýnka, Romantická Francie, Sardinie, Mořské ryby, Steak & Ratatouille, Jihoamerická masa, celkově kurzy italské kuchyně a další

Steak & Ratatouille

Steak&Ratatouille - OBLÍBENÝ MEZI MUŽI!

Máte rádi pořádný kus masa?
Chcete poznat tajemství přípravy šťavnatého steaku?
Naučte se připravit steak „medium“, „rare“ nebo „well done“ jako ve steak house.
Poznejte Ratatouille!

 

Co budeme vařit a ochutnávat?

Jehněčí kotletky s bylinkovou krustou

Steak z jihoamerické vyzrálé svíčkové,  ratatouille, gratinované brambory

Sorbet se sektem a vodkou

Naučíme Vás

  • upravovat křehké minutkové maso

  • tajemství přípravy šťavnatých steaků

  • zapékat (gratinovat) brambory

  • vytvořit rychlý osvěžující dezert

O kurzu

Jak dlouho: Začátek v 16 hodin, předpokládaný konec kolem 20. hodiny.

Kde: V našem stylovém ateliéru na Korunní ulici č. 115, Praha 3 – Vinohrady.

Maximální počet účastníků je 16 osob. Pracuje se ve skupinkách po dvou osobách.

Za kolik: 2 900 Kč včetně DPH za každou lekci (v akci 2 750 Kč - více zde)

Cena obsahuje

Suroviny

Nápoje na uhašení vaší žízně (welcome drink, voda, džus, káva, čaj a víno z doporučení sommeliéra).

ZÁSTĚRA – je účastníkům kurzu k zapůjčení

OCHUTNÁVKA VÍN - vína doporučená sommeliérem

CERTIFIKÁT - po absolvování kurzu obdržíte osvědčení o absolvování kurzu.

Zaujal vás tento kurz?

Chcete si vyzkoušet osvědčené postupy kuchařů a sami uvařit vybrané lahůdky? Absolvujte kurz vaření STEAKU

Kontaktujte nás, chcete-li se o kurzu dozvědět více informací.

Fotogalerie

Autentické fotografie z kurzu