• STEAK A VŠE ZE SVÍČKOVÉ - co muži můžou
    16.1.2019 v 16:00
    obsazeno
    2 900Kč
  • STEAK A VŠE ZE SVÍČKOVÉ - co muži můžou
    11.3.2019 v 16:00
    poslední volná místa
    2 900Kč
    KOUPIT

Šéfkuchař

Tomáš Rott

Tomáš Rott

Vystudoval střední hotelovou školu v Praze. Během svých studií absolvoval několik zahraničních praxí, v anglickém Liverpoolu and Blackpoolu.

Po absolvování bakalářského studia v cestovním ruchu na Vysoké škole obchodní začal získávat rozmanité pracovní zkušenosti v sardské restauraci Ichnusa Botega Bistro na Smíchově, poté vedl jejich sesterskou restauraci Bisos na Žižkově a absolvoval několikaměsíční stáž v přímořské luxusní restauraci v Porto Rotondo na Sardinii. Nakonec zakotvil v pětihvězdičkovém hotelu Aria   
v restauraci Coda po boku Davida Šaška. Další kulinářskou oblastí kromě středomořské kuchyně, o kterou se aktivně zajímá, je sous vide. 

Tomáš vede kurzy v češtině.

V Ola Kala vede kurzy: Úvod do francouzské kuchyně, Kohout na víně a žabí stehýnka, Romantická Francie, Sardinie, Mořské ryby, Steak & Ratatouille, Jihoamerická masa, celkově kurzy italské kuchyně a další

Steak a vše ze svíčkové - OBLÍBENÝ MEZI MUŽI

Steak a vše ze svíčkové - CO MUŽI MŮŽOU

Nejlepší kus masa? No přece svíčková! 

Rozbalíme si prémiový kus svíčkové ze zahraničí a zpracujeme jí do mrtě: carpaccio, tatarák a hlavně šťavnatý steak.

Naučíme se připravit steak „medium“, „rare“ nebo „well done“ jako ve steak house.

K tomu si připravíme ratatouille a megachutné gratinované brambory: dobrou chuť.

CO BUDEME VAŘIT A OCHUTNÁVAT?

Vše ze svíčkové, konkrétně:

Carpaccio s rukolou, parmazánem a kapary

Tatarák se sušenými rajčaty, bruschetou a salátkem s dresinkem z francouzské hořčice 

Steak z jihoamerické vyzrálé svíčkové s ratatouille a gratinované brambory

Sorbet se sektem a vodkou (jediný není ze svíčkové, ale zaručeně osvěží:-))

NAUČÍME VÁS

  • nachystat a dochutit decentní carpaccio a bezvadný tatarák

  • upravovat křehké minutkové maso

  • tajemství přípravy šťavnatých steaků

  • zapékat (gratinovat) brambory

  • vytvořit rychlý osvěžující dezert

O KURZU

Jak dlouho: Začátek v 16 hodin, předpokládaný konec kolem 20. hodiny.

Kde: V našem stylovém ateliéru na Korunní ulici č. 115, Praha 3 – Vinohrady.

Maximální počet účastníků je 16 osob. Pracuje se ve skupinkách po dvou osobách.

Za kolik: 2 900 Kč včetně DPH za každou lekci (v akci 2 750 Kč - více zde)

CENA OBSAHUJE

Suroviny

Nápoje na uhašení vaší žízně (welcome drink, voda, džus, káva, čaj a víno z doporučení sommeliéra).

ZÁSTĚRA – je účastníkům kurzu k zapůjčení

OCHUTNÁVKA VÍN - vína doporučená sommeliérem

CERTIFIKÁT - po absolvování kurzu obdržíte osvědčení o absolvování kurzu.

ZAUJAL VÁS TENTO KURZ?

Chcete si vyzkoušet osvědčené postupy kuchařů a sami uvařit vybrané lahůdky? Absolvujte kurz vaření Steak a vše ze svíčkové

Kontaktujte nás, chcete-li se o kurzu dozvědět více informací.

FOTOGALERIE

Steak masoSteak carpaccioSteak rata

Autentické fotografie z kurzu

 

 

 

Steak tatarak Steak brambory