Požadovaný text nenalezen. SVĚTOVÁ A EXOTICKÁ - Kurzy vaření a pečení - KURZY PRO VEŘEJNOST - Kurzy vaření | Škola vaření Ola Kala Praha

MEZINÁRODNÍ A EXOTICKÁ KUCHYNĚ

Roční VIP klub 2019 - THE BEST OF OLA KALA.

Roční VIP klub 2019 - THE BEST OF OLA KALA.

9 speciálních lekcí, které jsou vyhlášeny pouze pro uzavřenou skupinu Ročního VIP klubu.

Pod vedením špičkového šéfkuchaře vyjedete do vyššího gastronomického patra.

Nenapodobitelná atmosféra uzavřeného klubu, vždy jedno pondělí v měsíci.

Výborná jídla + výborná vína + výborná parta = Roční VIP klub.

Bezkonkurenční cena 2250 Kč za jednu lekci (možnost úhrady na splátky).

Možnost vynechat 3 lekce za rok a nahradit si je jiným kurzem pořádaným Ola Kala.

 

AUTENTICKÉ! Indická kuchyně

Indická kuchyně - AUTENTICKÉ BARVY A CHUTĚ

Indie je plná barev, vůní a chutí. Stejné je to i s její kuchyní.

Přijďte se k nám naučit vařit pravá indická jídla. Je to jednoduché!

Dozvíte se, jak správně používat indická koření.

OBLÍBENÝ MEZI MUŽI Steak a vše ze svíčkové - OBLÍBENÝ MEZI MUŽI

Steak a vše ze svíčkové - CO MUŽI MŮŽOU

Nejlepší kus masa? No přece svíčková! 

Rozbalíme si prémiový kus svíčkové ze zahraničí a zpracujeme jí do mrtě: carpaccio, tatarák a hlavně šťavnatý steak.

Naučíme se připravit steak „medium“, „rare“ nebo „well done“ jako ve steak house.

K tomu si připravíme ratatouille a megachutné gratinované brambory: dobrou chuť.

TAK CHUTNÁ AMERIKA Burgr a brownies - NOVINKA!

Burger a brownies - TAK CHUTNÁ AMERIKA

Burger může být nuda nebo dobrodružství. My se společně přikloníme k tomu druhému:-)

I přesvědčení odpůrci mletého se budou olizovat!

Připravíme si buffalo wings,  pořádný burger,  nadýchanou housku , karamelizovanou cibulku, domácí majonézu. a šťavnaté brownies.

Kdo to všechno sní, je král:-)

 

 

NOVINKA ! VIETNAM

VIETNAM - ČERSTVÉ, VOŇAVÉ A DOSTUPNÉ

Pravá vietnamská kuchyně.

Oblíbené nesmažené závitky – NAUČÍTE SE JE!  

Objevte tajemství přípravy polévky Phở Bo.

Rozšiřte si paletu zdravých asijských jídel.

NA PŘÁNÍ KLIENTŮ Thajsko II. pokračování - NA PŘÁNÍ KLIENTŮ

Thajsko II. pokračování - NA PŘÁNÍ KLIENTŮ

Pravá thajská kuchyně – pokračování.
Rozšiřte si paletu pravých receptů na thajská jídla.
Světově známý salát ze zelené papáji – NAUČÍTE SE JEJ!           
Ukážeme Vám exotickou marinádu na maso.
Začněte používat další druhy thajských kari past (červená, matsanam) a mnoho dalších asijských potravin, koření a pochutin.

TENTO KURZ VYPISUJEME MAX. 1x za pololetí!

NEJPOPULÁRNĚJŠÍ! THAJSKO

Thajsko I. - DOMÁCÍ KARI PASTA, 5 CHODŮ

NEJPOPULÁRNĚJŠÍ KURZ OLA KALA. Pravá thajská kuchyně!

Kurz napěchovaný chutěmi: 5 chodů.

Naučíte se připravovat pravou domácí kari pastu a porovnáte jí s kupovanou:-).

Dozvíte se, jak používat tradiční suroviny: citronová tráva, galangal, kokosové mléko a další.

Naučíme vás vařit jídla, která znáte z exotické dovolené nebo restaurace.

Budete překvapeni, jak rychlá je příprava thajských delikates.

NOVINKA! Asijské Fusion

Asijské Fusion - PŘEKVAPÍ VÁS, NOVINKA

Orientální kuchyně je plná barev, vůní a chutí.

Přijďte se k nám naučit vařit pravá asijská jídla. Je to jednoduché!

Dozvíte se, jak správně používat koření a kombinovat ingredience, aby vznikla tá správná fusion.

SUSHI A UMĚNÍ JAPONSKÉ KUCHYNĚ Japonská kuchyně a umění sushi pod vedením uznávané české japonoložky

SUSHI a japonská kuchyně, kurz přední české japanoložky

Víte, že rýže je japonský národní poklad a nemůže se z Japonska vyvážet?
Co je to Sushi a jak vzniklo?
Je Wasabi křen? Jak se pěstuje?

Odpovědi na tyto a mnoho dalších zajímavých otázek Vám během jedinečného kurzu vaření poskytne naše lektorka paní Kristina Kopáčková.

 

NOVINKA! Asijské Fusion

Libanon - TO NEJ Z ARABSKÉ KUCHYNĚ, 6 CHODŮ

Libanonská  kuchyně je plná historie, barev, vůní a chutí středovýchodu.

Granátové jablko, pečený lilek, listová petržel s bulgurem, koření sumak, dokonalé jehněčí, nezbytný pita chléb..., víte jak to chutná na jednom stole?

Fígle a nečekané kombinace ingrediencí. Tak vznikne jedinečná chuť libanonského pokrmu. Bude to voňavé, pestré, moc chutné a vůbec pálivé!