• Burger a brownies
    25.5.2018 v 16:00
    poslední volná místa
    2 250Kč
    KOUPIT
  • Burger a brownies
    25.6.2018 v 16:00
    volná místa
    2 450Kč
    KOUPIT
  • Burger a brownies
    5.9.2018 v 16:00
    volná místa
    2 450Kč
    KOUPIT

Šéfkuchař

Václav Šulc

Václav Šulc

Vašek od malička snil o práci v gastronomii. Už jako malý se motal babičce pod nohama a chtěl, aby mohl přidat ruku k dílu...

 

Ve druhém ročníku střední školy skočil rovnou do nejlepší kuchyně v Praze - restaurace Alcron, hotelu Radisson SAS Praha. Po škole získal místo kuchaře v té době nové restauraci Divinis, kde se poté vypracoval do pozice Chef de Partie. Jeho další cesta poznávání gastronomického umění vedla do Itálie, kde byl na stáži v malém městečku Savigno 30 kilometrů od Bologně, kde pracoval v restauraci Amerigo 1934, která se vyznačovala typickou místní kuchyní. Dosažené znalosti pak zužitkoval při otevření restaurace Luka Lu, kde pracoval jako šéfkuchař. Poté se rozhodl studovat na VŠ hotelové v Praze, při které začal vést kurzy vaření, kterých dosud odlektoroval více než tisíc. Účastnil se též natáčení pořadu o vaření pro ČT „Vše o vaření“. Dále se věnoval vedením obchodu s italskými potravinami Wine food market. V současnosti vede projet zavádění čerstvých  convenience výrobků pro jeden s obchodních řetězců v ČR.

Vašek vede kurzy v češtině.

V Ola Kala vede kurzy: Italská Alfa Omega, Italské kuře, Italské ryby a mušle, Pasta Fresca, Pizza & focaccia, Rizoto a italské telecí, Boloňská omáčka a lasagne, Burger & brownies, Indie a další

Burgr a brownies - NOVINKA!

Burger a brownies - RECEPT DOVEZENÝ Z AMERIKY!

Hamburg může být prvotřídní delikatesou.
I přesvědčení odpůrci hamburgrů se budou olizovat!
Poznejte umění přípravy šťavnatého masa, křupavých housek a domácí majonézy.
To vše a mnohem víc se na tomto kurzu naučíte.

 

Charakteristika kurzu

V této lekci se zaměříme na přípravu prvotřídního hambrurgru, nadýchané křupavé housky, domácí majonézy a čokoládového brownies.

Kurz je vhodný pro začátečníky i pokročilé. Díky malému počtu účastníků se věnujeme všem.

Co budeme vařit

burger

domácí housku

netradiční dipy a toppingy do burgrů

pečené brambory s bylinkami

domácí majonézu a různě ochucené dipy a omáčky

šťavnaté brownies plné čokolády

a mnoho dalších triků a postupů, které používají profesionální kuchaři

O kurzu

Jak dlouho: Začátek v 16 hodin, předpokládaný konec kolem 19:30-20:00. hodiny.

Kde: V našem stylovém ateliéru na Korunní ulici č. 115, Praha 3 – Vinohrady.

Maximální počet účastníků je 16 osob. Pracuje se ve skupinkách po dvou osobách.

Za kolik: 2 450 Kč včetně DPH za každou lekci (v akci 2 250 Kč - více zde)

Cena obsahuje

Suroviny

Přípravu receptur

Nealkoholické nápoje na uhašení vaší žízně (voda,  káva, čaj)

zapůjčení zástěry

WELCOME DRINK – sklenička vína na úvod kurzu

CERTIFIKÁT - po absolvování kurzu obdržíte osvědčení o absolvování kurzu. 

Zaujal vás tento kurz?

Chcete si vyzkoušet osvědčené postupy kuchařů a sami uvařit vybrané lahůdky? Absolvujte kurz Burger a Brownies!

Kontaktujte nás, chcete-li se o kurzu dozvědět více informací.

Fotogalerie

burgr a browniesburgr a browniesburgr a browniesburgr a brownies

Autentické fotografie z kurzu