• ASIJSKÉ FUSION - originální a nečekané
    6.10.2019 v 16:00
    volná místa
    2 900Kč
    KOUPIT

Šéfkuchař

Yazan Manjah

Yazan Manjah

Jeho kořeny sahají na Střední východ, v Čechách se však za 17 let dobře zabydlel. Gastronomii a vaření se věnuje celý svůj život, zásadním impulsem pak pro něj byla účast v českém Masterchefovi, která ho nasměrovala k profesionální gastronomii.

Yazan mimo jiné působil v pražské restauraci Home Kitchen, dále vařil jako šéfkuchař v úspěšném bistru Jam and Co, které se zaměřuje na Asijské Fusion a poslední dva roky se věnuje lektorské činnosti. Právě asijská kuchyně je Yazanovi blízká, své první kari uvařil jednoduše odhadem. Podobně tak libanonská kuchyně je jeho nezapomenutelnou "rodnou vzpomínkou", která se nikdy neomrzí:-). Kreativita spojená s vášní a láskou k vaření jsou jeho vkladem do našich kurzů v Ola Kala. 

Yazan vede kurzy v češtině nebo angličtině.

V Ola Kala vede kurzy: Thajsko I. a II., Vietnam, Indie, Libanonská kuchyně, Asijské street food, Asijské Fusion, Jihoamerická masa a další

Asijské Fusion

Asijské Fusion - PŘEKVAPÍ VÁS. ORIGINÁLNÍ MENU.

Jednoduše originál!

Nečekané kombinace asijských a klasických surovin i chutí.

Banánová polévka s koriandrem a chilli omáčkou... prostě famózní.

Osvěžující salát s koriandrovým dresinkem, který vás vystřelí do nebe!

Ola Kala nyní ve standardu nabízí klientům: min. 4chodové menu s dezertem a neomezenou degustaci francouzského vína doporučeného světovým sommelierem z Francie (8-12 druhů podle typu kurzu)

Charakteristika kurzu

Asijské kurzy patří v naší škole vaření jednoznačně k těm nejoblíbenějším. Tento nový kurz však bude v trochu jiném stylu - nenaučíte se na něm klasické pokrmy asijské kuchyně, ale skvělé chody ve stylu fusion, tedy kombinace stylů a surovin asijské a evropské kuchyně.  Objevte i vy kreativitu v kuchyni.

Co budeme vařit

  • Duhové jarní závitky s pikantním dipem z arašídového másla

  • Banánová polévka s chilli omáčkou

  • Svěží salát ze skleněných nudlí se zeleninou a kuřecím masem s koriandrovým dresinkem

  • Hovězí kari v omáčce z domácí kari pasty s batáty a ananasem

  • Palačinky s jablkem a kokosovou omáčkou

O kurzu

Jak dlouho: Začátek v 16.00, předpokládaný konec kolem 20.00.

Kde: V našem stylovém ateliéru na Korunní ulici č. 115, Praha 3 – Vinohrady.

S kým: Maximální počet účastníků je 16. Pracuje se ve dvojicích. Každá dvojice připravuje kompletní menu.

Za kolik: 2 900 Kč včetně DPH za každou lekci (v akci 2 750 Kč - více zde)

CENA OBSAHUJE

SUROVINY

RECEPT pro každého

NÁPOJE v průběhu celého kurzu (welcome drink, voda, domácí ledový čaj, káva, čaj a víno)

ZÁSTĚRA -  je účastníkům kurzu k zapůjčení

OCHUTNÁVKA VÍN - francouzská vína doporučená světovým sommelierem Cédricem Picotem 

CERTIFIKÁT - po kurzu obdržíte osvědčení o absolvování kurzu

ZVÝHODNĚNÝ PRODEJ vína, čaje, nožů a dalšího kuchyňského náčiní

ZAUJAL VÁS TENTO KURZ?

Chcete si vyzkoušet osvědčené postupy kuchařů a sami uvařit vybrané lahůdky? Absolvujte kurz vaření ASIJSKÉ FUSIONKontaktujte nás, chcete-li se o kurzu dozvědět více informací.

Fotogalerie

 

Asie fusion ruceAsie fusion zavitky 3Asie fusion polevkaAsie fusion salatAsie fusion kariAsie fusion ucastniciAsie fusion po akci

 

Autentické fotografie z kurzu

Asie fusion dobra nalada Asie fusion duha Fusion zavitky 2 Asie fusion polevka Asie fusion smes salat Asie fusion salat Asie fusion salat Fusion salat 2 Fusion kari Asie fusion kari