Kurzy zdravého vaření pro děti a mládež

Úvodní strana / KURZY PRO VEŘEJNOST / Děti vaří zdravě / Kurzy zdravého vaření pro děti a mládež

21.2.2019   ZÁKLADNÍ TECHNIKY DEGUSTACEvolná místa

23.2.2019   KÁVAvolná místa

23.2.2019   THAJSKO I. - domácí kari pasta, 5 chodůposlední volná místa

24.2.2019   VIETNAM - čerstvé, voňavé, dostupnéposlední volná místa

25.2.2019   THAJSKO I. - domácí kari pasta, 5 chodůobsazeno

26.2.2019   ODPALOVANÉ TĚSTO - větrníky, věnečky a labutěobsazeno

27.2.2019   INDICKÁ KUCHYNĚ - barvy a chutěobsazeno

1.3.2019   LIBANON - 6 chodů, nej z arabské kuchyněobsazeno

3.3.2019   THAJSKO I. - domácí kari pasta, 5 chodůobsazeno

4.3.2019   ITALSKÉ DARY MOŘE A RYBY - naučte se jeobsazeno

5.3.2019   STUDENÁ KUCHYNĚ - hurá na raut!volná místa

6.3.2019   KYNUTÁ TĚSTA - koláče, koláčky, brioškyvolná místa

8.3.2019   JIHOAMERICKÁ MASA – Flank steak, Rib eye steakobsazeno

9.3.2019   VIETNAM - čerstvé, voňavé, dostupnéobsazeno

10.3.2019   BURGER A BROWNIES - tak chutná Amerikavolná místa

11.3.2019   STEAK A VŠE ZE SVÍČKOVÉ - co muži můžouobsazeno

12.3.2019   TARTY A TARTALETKY – křehké, slané i sladkéobsazeno

15.3.2019   DOMÁCÍ JÍDELNÍČKY VEPŘOVÉ - základy domácí kuchyněvolná místa

16.3.2019   KÁVAvolná místa

17.3.2019   MINIDORTÍKY. Jako na svatbu. Novinka!obsazeno

19.3.2019   PIZZA A FOCACCIA - naučte se péct domaobsazeno

20.3.2019   MOŘSKÉ RYBY - výuka filetovánívolná místa

22.3.2019   STEAK A VŠE ZE SVÍČKOVÉ - co muži můžouobsazeno

23.3.2019   INDICKÁ KUCHYNĚ - barvy a chutěobsazeno

24.3.2019   VIETNAM - čerstvé, voňavé, dostupnéobsazeno

25.3.2019   SUSHI a japonská kuchyně, kurz přední japanoložkyposlední volná místa

26.3.2019   SUSHI a japonská kuchyně, kurz přední japanoložkyobsazeno

27.3.2019   KOHOUT NA VÍNĚ, ŽABÍ STEHÝNKA - vybrané delikatesyvolná místa

29.3.2019   THAJSKO I. - domácí kari pasta, 5 chodůobsazeno

31.3.2019   MACARONS VOILÁ - polibek Francieobsazeno

1.4.2019   KREVETY, CHOBOTNICE, FLAMBOVANÉ PALAČINKYvolná místa

2.4.2019   BURGER A BROWNIES - tak chutná Amerikaobsazeno

3.4.2019   OMÁČKY, MASO A HOUSKOVÝ KNEDLÍK - začněte od základuvolná místa

5.4.2019   THAJSKO I. - domácí kari pasta, 5 chodůvolná místa

6.4.2019   DOMÁCÍ JÍDELNÍČKY HOVĚZÍ - základy domácí kuchyněvolná místa

7.4.2019   STÉKANÝ DORT - vaše sladké slzy štěstí:-)obsazeno

8.4.2019   PERU – tak vaří potomci Inkůvolná místa

9.4.2019   VELIKONOČNÍ CUKROVÍ - svátky jara a pečenívolná místa

12.4.2019   STEAK A VŠE ZE SVÍČKOVÉ - co muži můžouvolná místa

13.4.2019   MINIDORTÍKY. Jako na svatbu. Novinka!obsazeno

14.4.2019   JIHOAMERICKÁ MASA – Flank steak, Rib eye steakvolná místa

17.4.2019   ITALSKÁ RIZOTA A TELECÍ - krémové rizoto 100x jinakobsazeno

23.4.2019   ITALSKÉ KUŘE - 1 kuře, 5 chodůobsazeno

24.4.2019   VEGETARIÁNSKY A NAVÍC CHUTNĚ - světové receptyposlední volná místa

27.4.2019   KÁVAvolná místa

28.4.2019   THAJSKO I. - domácí kari pasta, 5 chodůobsazeno

29.4.2019   SARDINIE - jiná Itálie, vymakané menuvolná místa

3.5.2019   DOMÁCÍ JÍDELNÍČKY KUŘECÍ - základy domácí kuchyněvolná místa

4.5.2019   MINIDORTÍKY. Jako na svatbu. Novinka!volná místa

6.5.2019   INDICKÁ KUCHYNĚ - barvy a chutěvolná místa

11.5.2019   LIBANON - 6 chodů, nej z arabské kuchyněposlední volná místa

14.5.2019   PIZZA A FOCACCIA - naučte se péct domavolná místa

17.5.2019   STEAK A VŠE ZE SVÍČKOVÉ - co muži můžouobsazeno

18.5.2019   KÁVAvolná místa

20.5.2019   PASTA FRESCA - kouzlo vlastních těstovinobsazeno

21.5.2019   SUSHI a japonská kuchyně, kurz přední japanoložkyvolná místa

22.5.2019   MEXIKO AUTENTICKÉvolná místa

25.5.2019   MACARONS VOILÁ - polibek Francievolná místa

27.5.2019   FOOD STYLING - špičková prezentace 3 jídelvolná místa

10.6.2019   DOMÁCÍ JÍDELNÍČKY RYBY - základy domácí kuchyněvolná místa

15.6.2019   KÁVAvolná místa

VytisknoutZobrazit všechny kurzy