Kurzy zdravého vaření pro děti a mládež

Úvodní strana / KURZY PRO VEŘEJNOST / Děti vaří zdravě / Kurzy zdravého vaření pro děti a mládež

25.5.2018   Burger a browniesposlední volná místa

29.5.2018   Italské kuřevolná místa

31.5.2018   Food styling - špičková prezentace 3 jídelvolná místa

5.6.2018   THAJSKO I. - úvodní kurzposlední volná místa

6.6.2018   Losos, chřest, cheesecakevolná místa

11.6.2018   Peru – tak vaří potomci Inkůvolná místa

12.6.2018   Jihoamerická masa – Flank steak, Rib eye steakvolná místa

13.6.2018   Krevety, chobotnice, flambované palačinkyvolná místa

14.6.2018   TARTS A TARTLETS – francouzské křehké koláče (sladké a slané)volná místa

15.6.2018   THAJSKO I. - úvodní kurzvolná místa

18.6.2018   SUSHI a japonská kuchyněposlední volná místa

19.6.2018   Indická kuchyněvolná místa

20.6.2018   VIETNAMvolná místa

25.6.2018   Burger a browniesvolná místa

26.6.2018   Steak & Ratatouillevolná místa

27.6.2018   Italské dary moře a rybyvolná místa

29.6.2018   Libanonská kuchyněvolná místa

5.9.2018   Burger a browniesvolná místa

6.9.2018   THAJSKO I. - úvodní kurz, 5 chodůvolná místa

7.9.2018   Jihoamerická masa – Flank steak, Rib eye steakvolná místa

9.9.2018   THAJSKO I. - úvodní kurz, 5 chodůvolná místa

10.9.2018   TARTS A TARTLETS – francouzské křehké koláče (sladké a slané)volná místa

11.9.2018   SUSHI a japonská kuchyněvolná místa

12.9.2018   Indická kuchyněvolná místa

16.9.2018   VIETNAMvolná místa

17.9.2018   Italské rizoto a telecí masovolná místa

18.9.2018   Sardinie - Jiná Itálie, originální a výborná kuchyněvolná místa

19.9.2018   Italské dary moře a rybyvolná místa

23.9.2018   Pasta fresca - čerstvé těstovinyvolná místa

28.9.2018   THAJSKO I. - úvodní kurz, 5 chodůvolná místa

29.9.2018   Libanonská kuchyněvolná místa

2.10.2018   Úvod do francouzské kuchyněvolná místa

3.10.2018   Francouzský dortvolná místa

5.10.2018   Pizza a focacciavolná místa

6.10.2018   Asijské fusion - originální a nečekané!volná místa

8.10.2018   Mořské rybyvolná místa

9.10.2018   SUSHI a japonská kuchyněvolná místa

10.10.2018   Krevety, chobotnice, flambované palačinkyvolná místa

16.10.2018   Boloňské ragú a lasagnevolná místa

21.10.2018   Jihoamerická masa – Flank steak, Rib eye steakvolná místa

27.10.2018   VIETNAMvolná místa

28.10.2018   OMÁČKY, maso a houskový knedlík…volná místa

5.11.2018   Jednodenní kurz studené kuchyněvolná místa

7.11.2018   KOHOUT na víně, žabí stehýnkavolná místa

17.11.2018   Mexiko autentické - NOVINKA!volná místa

VytisknoutZobrazit všechny kurzy