ČESKÁ KUCHYNĚ
Roční klub 2018Roční klub 2018 - PRO FAJNŠMEKRY. Začínáme 19.3.
Česká kuchyně podle M. D. RettigovéM.D.Rettigová - Svíčková na smetaně, Karlovarský knedlík... - BEZVA CENA!
OMÁČKY, maso a houskový knedlík… - NOVINKA!OMÁČKY, maso a houskový knedlík… - OD ZÁKLADU!
Celodenní kurz Studené kuchyněStudená kuchyně - HURÁ NA RAUT!
FRANCOUZSKÁ KUCHYNĚ – za přítomností sommeliéra
Francouzská kuchyněÚvod do francouzské kuchyně - RAFINOVANÉ CHUTĚ
KOHOUT  na víně, žabí stehýnka… OBLÍBENÉ !KOHOUT na víně, žabí stehýnka… - OBLÍBENÉ !
Romantický FrancieRomantická Francie - od lososa po creme brulée, NOVINKA
ITALSKÁ KUCHYNĚ - cena od 2 250 Kč
Alfa - Omega italské kuchyněAlfa Omega - BEZVA CENA!
Pizza a focacciaPizza domácí - RECEPT Z NEAOPOLE!
Pasta frescaPasta fresca - ČERSTVÉ TĚSTOVINY!
Dary moře po ItalskuItalské ryby a mušle - NAUČTE SE JE!
Italské kuřeItalské kuře - OBLÍBENÝ KURZ!
Sardinie - NOVINKA !Sardinie - NOVINKA !
Rizoto a italské telecí masoRizoto a italské telecí maso
Boloňská omáčka a lasagneBoloňská omáčka a lasagne
MEZINÁRODNÍ A EXOTICKÁ KUCHYNĚ
Japonská kuchyně a umění sushi pod vedením uznávané české japonoložkyUmění SUSHI pod vedením přední české japanoložky
THAJSKOThajsko I. úvodní lekce - NEJPOPULÁRNĚJŠÍ!
Thajsko II. pokračování - NA PŘÁNÍ KLIENTŮThajsko II. pokračování - NA PŘÁNÍ KLIENTŮ
VIETNAMVIETNAM - AUTENTICKÉ
Burgr a brownies - NOVINKA!Burgr a brownies - RECEPT DOVEZENÝ Z AMERIKY!
Steak & RatatouilleSteak&Ratatouille - OBLÍBENÝ MEZI MUŽI!
Vegetariánská exkurzeVegetariánská exkurze - VHODNÁ I PRO MILOVNÍKY MASA :-)
Vegetariánsky a navíc chutně NOVINKA !Vegetariánsky a navíc chutně - NOVINKA !
Indická kuchyněIndická kuchyně - AUTENTICKÉ!
Roční klub 2018Roční klub 2018 - PRO FAJNŠMEKRY. Začínáme 19.3.
KUCHYNĚ LATINSKÉ AMERIKY
Mexiko autentické - NOVINKA !MEXIKO autentické - NOVINKA !
Tex-Mex, typický americký jihozápad - NOVINKA !Tex-Mex, typický americký jihozápad - NOVINKA !
Salsa bar: Party kurz, kurikulum moderního teenagera (nejen) PRO TEENAGERY I ODROSTLÉ!Salsa bar: Party kurz, kurikulum moderního teenagera - PRO TEENAGERY I ODROSTLÉ!
Jihoamerická masa – Flank steak, Rib eye steakJihoamerická masa – Flank steak, Rib eye steak - OBLÍBENÝ MEZI MUŽI
Peru – tak vaří potomci InkůPeru – tak vaří potomci Inků - NOVINKA!
RYBY
Krevety, chobotnice, flambované palačinkyKrevety, chobotnice, flambované palačinky - BEZVA CENA!
Mořský jazyk, Monk fish, Makrela, Hejk - součástí je i výuka filetování a vykošťování - JEDINÝ NA ČESKÉM TRHU!Mořské ryby - součástí je i výuka filetování
Dary moře po ItalskuItalské ryby a mušle - NAUČTE SE JE!
PSTRUH, LÍN, OKOUN - součástí je i výuka filetování - jediný na českém trhu!PSTRUH, LÍN, OKOUN - součástí je i výuka filetování - JEDINÝ NA ČESKÉM TRHU!
LOSOS, CHŘEST, CHEESECAKELosos, chřest, cheesecake - Sezónní kurz JEN JEDEN TERMÍN
KYNUTÁ TĚSTA – cena od 2 250 Kč
Vdolky, koblihy, pirohyVdolky, koblihy, pirohy - SLADKÉ i SLANÉ!
CroissantsCroissants - FRANCOUZSKÁ KLASIKA, zvládnete i sami doma!
Pizza a focacciaPizza domácí - RECEPT Z NEAOPOLE!
DEZERTY – cena od 2 250 Kč
Čokoládové   relaxační   odpoledneČokoládové pralinky a Makronky - PRO DOMÁCÍ PODMÍNKY!
DortFrancouzský DORT - NEJPRODÁVANĚJŠÍ!
Odpalované těsto - větrníky, věnečky a labutěÉCLAIR, VĚTRNÍK a VĚNEČEK - francouzské odpalované pečivo
TARTS A TARTLETS – francouzské křehké koláče (sladké a slané) - NOVINKA!TARTS A TARTLETS – francouzské křehké koláče - BEZVA CENA!
Společenstvo dortůCUKRÁŘSKÁ ŠKOLA - SPOLEČENSTVO DORTŮ - PŘIPRAVUJEME NA JARO!
Modelování z cukrové hmoty – JARNÍ DORT – NOVINKA!Modelování z cukrové hmoty – JARNÍ DORT - 1x za rok!
SPECIÁLNÍ KURZY
Roční klub 2018Roční klub 2018 - PRO FAJNŠMEKRY. Začínáme 19.3.
RAW FOOD - NOVINKA!RAW FOOD - NOVINKA! KURZ NA 5,5 HOD.
KávaKáva