Salsa bar: Party kurz, kurikulum moderního teenagera (nejen) PRO TEENAGERY I ODROSTLÉ!

Salsa bar: Party kurz, kurikulum moderního teenagera - PRO TEENAGERY I ODROSTLÉ!

Grilování je už trochu nuda, ne…

Jak nachystat party, o které se bude dlouho mluvit.

Rychle, chutně a na efekt!

Barevné dobroty jednoduše do ruky.

Termíny:

  • 7.4.2018 - Salsa bar: Party kurz, kurikulum moderního teenagera
    Začátek kurzu: 16:00
    (VOLNÁ MÍSTA) 2 450,- Přihlásit se

Charakteristika kurzu

Po absolvování tohoto odpoledního kurzu se stanete králi a královnami vaší příští party.

Jednohubky v mexickém stylu? Chlebíčky na jiný způsob? Kukuřice jinak než v popcornu?

Sladké i pálivé, vše dokonale sladěné.

Tento kurz je klidně vhodný pro TEENAGERY a ty, co ještě pořádně nezačali vařit 😊

Co budeme vařit

Na kukuřičnou tortillu TACOS si připravíme:

  • Guacamole salsu
  • Hustě pálivou ovocnou salsu s habanero papričkami
  • Marinovanou zeleninu
  • Salsa de arbol
  • Kuřecí maso de Tinga

Salsa bar: party kurz, kurikulum moderního teenagera - pro teenagery i odrostlé!  Salsa bar: party kurz, kurikulum moderního teenagera - pro teenagery i odrostlé!  Salsa bar: party kurz, kurikulum moderního teenagera - pro teenagery i odrostlé! 

Naučíme vás

  • Pochopit variace mexické salsa omáčky
  • Kombinace a techniky práce se sušenými papričkami
  • Zpracovat avokádo
  • Triky s kukuřičnou tortillou

a mnoho dalších triků a postupů, které používají profesionální kuchaři.

Šéfkuchař

Martin polačkoMartin Polačko

Martin je původem Slovák, ale v Praze žije už přes 20 let. První a osudová práce pro něj byla mexická restaurace. Pak následoval pobyt v USA, kde si osvojil různé techniky vaření, které nyní využívá. Po návratu do Čech se pro změnu setkal s nejlepšími italskými kuchaři v Praze, se kterými měl tu čest – podle jeho vlastních slov – pracovat. Komerčnímu vaření se věnuje intenzivně řadu let a má v této oblasti za sebou i mediální zkušenosti. Vařil a vaří také pro děti a s dětmi. Itálie a Mexiko jsou i díky osobním kulinářským životním peripetiím jeho srdcovkami. Sám to glosuje tím, že je to hlavně díky podobností vlajky obou gurmánských velmocí. V současné době pracuje jako konzultant a specialista u firmy, která vyrábí a distribuuje mexické dobroty po Evropě. A kromě toho děsně rád vaří. Pro kamarády, rodinu a také u nás, pro klienty Ola Kala.

Jak dlouho: Začátek v 16 hodin, předpokládaný konec kolem 20. hodiny.

Kde: V našem stylovém ateliéru na Korunní ulici č. 115, Praha 3 – Vinohrady.

Maximální počet účastníků je 16 osob. Pracuje se ve skupinkách po dvou osobách.

Za kolik: 2 450 Kč včetně DPH za každou lekci (v akci 2 250 Kč - více zde)

Cena obsahuje:

  • Suroviny
  • Přípravu receptur
  • Nápoje na uhašení vaší žízně (voda, džus, káva, čaj a nealko pivo pro -18 a welcome drink a víno pro +18).

ZÁSTĚRA - je účastníkům kurzu k zapůjčení
OCHUTNÁVKA VÍN - vína doporučená sommeliérem
CERTIFIKÁT - po absolvování kurzu obdržíte osvědčení o absolvování kurzu. 

Zaujal vás tento kurz?

Chcete si vyzkoušet osvědčené postupy kuchařů a sami uvařit vybrané lahůdky? Absolvujte kurz Salsa bar: Party kurz, kurikulum moderního teenagera (nejen) …

Termíny:

  • 7.4.2018 - Salsa bar: Party kurz, kurikulum moderního teenagera
    Začátek kurzu: 16:00
    (VOLNÁ MÍSTA) 2 450,- Přihlásit se

 

Doporučte kurz kamarádovi
:
:
: capthca