• Jihoamerická masa – Flank steak, Rib eye steak
    26.4.2018 v 16:00
    poslední volná místa
    2 900Kč
    KOUPIT
  • Jihoamerická masa – Flank steak, Rib eye steak
    12.6.2018 v 16:00
    volná místa
    2 900Kč
    KOUPIT

Šéfkuchař

Tomáš Rott

Tomáš Rott

Vystudoval střední hotelovou školu v Praze. Během svých studií absolvoval několik zahraničních praxí, v anglickém Liverpoolu and Blackpoolu.

Po absolvování bakalářského studia v cestovním ruchu na Vysoké škole obchodní začal získávat rozmanité pracovní zkušenosti v sardské restauraci Ichnusa Botega Bistro na Smíchově, poté vedl jejich sesterskou restauraci Bisos na Žižkově a absolvoval několikaměsíční stáž v přímořské luxusní restauraci v Porto Rotondo na Sardinii. Nakonec zakotvil v pětihvězdičkovém hotelu Aria   
v restauraci Coda po boku Davida Šaška. Další kulinářskou oblastí kromě středomořské kuchyně, o kterou se aktivně zajímá, je sous vide. 

Tomáš vede kurzy v češtině.

V Ola Kala vede kurzy: Úvod do francouzské kuchyně, Kohout na víně a žabí stehýnka, Romantická Francie, Sardinie, Mořské ryby, Steak & Ratatouille, Jihoamerická masa, celkově kurzy italské kuchyně a další

Jihoamerická masa – Flank steak, Rib eye steak

Jihoamerická masa – Flank steak, Rib eye steak - OBLÍBENÝ MEZI MUŽI

Poznejte jihoamerická masa!
Rib eye steak
Flank steak
Tyto laskominy se u nás naučíte dokonale uvařit!

 

Charakteristika kurzu

V nabitém odpolední kurzu budeme používat prvotřídní suroviny a naučíme vás uvařit vynikající lahůdky. Svým kuchařským uměním překvapíte i ty nejnáročnější labužníky.Tento kurz je vhodný pro začátečníky i pokročilé. Díky malému počtu účastníků kurzu se věnujeme všem.

Co budeme vařit

Flank steak v kořeněné limetkové marinádě v tortille s lehkým listovým salátem

Rib eye steak s pepřovou omáčkou, restovanou středozemní zeleninou

Krém Chantilly s ovocem

Naučíme vás

  • pracovat s prvotřídním masem

  • připravit steak „medium“, „rare“ nebo „well done“ jako ve steak house

  • základy skladování masa

  • marinování masa

  • lehký, rychlý a velmi efektní dezert

a další tipy a triky profesionálů  

O kurzu

Jak dlouho: Začátek v 16 hodin, předpokládaný konec kolem 20. hodiny.

Kde: V našem stylovém ateliéru na Korunní ulici č. 115, Praha 3 – Vinohrady.

Maximální počet účastníků je 16 osob. Pracuje se ve skupinkách po dvou osobách.

Za kolik: 2 900 Kč včetně DPH za každou lekci (v akci 2 750 Kč - více zde)

Cena obsahuje

Suroviny

Přípravu receptur

Nápoje na uhašení vaší žízně (welcome drink, voda, džus, káva, čaj a víno).

ZÁSTĚRA – je účastníkům kurzu k zapůjčení

OCHUTNÁVKA VÍN - vína doporučená sommeliérem

CERTIFIKÁT - po absolvování kurzu obdržíte osvědčení o absolvování kurzu.

Zaujal vás tento kurz?

Chcete si vyzkoušet osvědčené postupy kuchařů a sami uvařit vybrané lahůdky? Absolvujte kurz JIHOAMERICKÁ MASA

Kontaktujte nás, chcete-li se o kurzu dozvědět více informací.

Fotogalerie

jihoamerická masajihoamerická masajihoamerická masajihoamerická masa

Autentické fotografie z kurzu