• JIHOAMERICKÁ MASA – Flank steak, Rib eye steak
    28.9.2019 v 16:00
    poslední volná místa
    2 900Kč
    KOUPIT

Šéfkuchař

Yazan Manjah

Yazan Manjah

Jeho kořeny sahají na Střední východ, v Čechách se však za 17 let dobře zabydlel. Gastronomii a vaření se věnuje celý svůj život, zásadním impulsem pak pro něj byla účast v českém Masterchefovi, která ho nasměrovala k profesionální gastronomii.

Yazan mimo jiné působil v pražské restauraci Home Kitchen, dále vařil jako šéfkuchař v úspěšném bistru Jam and Co, které se zaměřuje na Asijské Fusion a poslední dva roky se věnuje lektorské činnosti. Právě asijská kuchyně je Yazanovi blízká, své první kari uvařil jednoduše odhadem. Podobně tak libanonská kuchyně je jeho nezapomenutelnou "rodnou vzpomínkou", která se nikdy neomrzí:-). Kreativita spojená s vášní a láskou k vaření jsou jeho vkladem do našich kurzů v Ola Kala. 

Yazan vede kurzy v češtině nebo angličtině.

V Ola Kala vede kurzy: Thajsko I. a II., Vietnam, Indie, Libanonská kuchyně, Asijské street food, Asijské Fusion, Jihoamerická masa a další

Jihoamerická masa – Flank steak, Rib eye steak

Jihoamerická masa – Flank steak, Rib eye steak - OBLÍBENÝ MEZI MUŽI

Poznejte jihoamerická masa!
Rib eye steak
Flank steak
Tyto laskominy se u nás naučíte dokonale uvařit!

 

Charakteristika kurzu

V nabitém odpolední kurzu budeme používat prvotřídní suroviny a naučíme vás uvařit vynikající lahůdky. Svým kuchařským uměním překvapíte i ty nejnáročnější labužníky.Tento kurz je vhodný pro začátečníky i pokročilé. Díky malému počtu účastníků kurzu se věnujeme všem.

Co budeme vařit

Flank steak v kořeněné limetkové marinádě v tortille s lehkým listovým salátem

Rib eye steak s pepřovou omáčkou, restovanou středozemní zeleninou

Creme brulée

Naučíme vás

  • pracovat s prvotřídním masem

  • připravit steak „medium“, „rare“ nebo „well done“ jako ve steak house

  • základy skladování masa

  • marinování masa

  • tradiční francouzský dezert

a další tipy a triky profesionálů  

O kurzu

Jak dlouho: Začátek v 16 hodin, předpokládaný konec kolem 20. hodiny.

Kde: V našem stylovém ateliéru na Korunní ulici č. 115, Praha 3 – Vinohrady.

Maximální počet účastníků je 16 osob. Pracuje se ve skupinkách po dvou osobách.

Za kolik: 2 900 Kč včetně DPH za každou lekci (v akci 2 750 Kč - více zde)

Cena obsahuje

Suroviny

Přípravu receptur

Nápoje na uhašení vaší žízně (welcome drink, voda, džus, káva, čaj a víno).

ZÁSTĚRA – je účastníkům kurzu k zapůjčení

OCHUTNÁVKA VÍN - vína doporučená sommeliérem

CERTIFIKÁT - po absolvování kurzu obdržíte osvědčení o absolvování kurzu.

Zaujal vás tento kurz?

Chcete si vyzkoušet osvědčené postupy kuchařů a sami uvařit vybrané lahůdky? Absolvujte kurz JIHOAMERICKÁ MASA

Kontaktujte nás, chcete-li se o kurzu dozvědět více informací.

Fotogalerie

JA masa masoJA masa nahledJA masa maso 1JA masa maso 2JA masa maso 3JA masa flank 1JA masa flank 2JA masa flank talirJA masa rib eye panevJA masa zelenina panevJA masa creme

Autentické fotografie z kurzu

JA masa 3 JA masa salaty JA masa 1 JA masa 4 JA masa 6 JA masa tortilla JA masa 8 JA masa flan 4 JA masa flank 3 JA masa 8 JA masa Yazan JA masa 11 JA masa zelenina panev JA masa pekac maso JA masa rib eye JA masa  rib eye 2 JA masa talir rib eye JA masa rib eye s omackou JA masa lektor JA masa creme zatisi JA masa creme