BEZVA CENA Boloňská omáčka a lasagne

Boloňské ragú a lasagne - DOKONALÉ MENU

Nejoblíbenější italská omáčka. Boloňská!
Naučíte se zaručeně pravý recept. Omáčku můžete použít na běžné těstoviny nebo také na vynikající lasagne.
Připravíme si severoitalskou verzi lasagne s boloňskou omáčkou a bešamelem.
I tento kurz je nabitý italskými dobrotami, kterými se budete moct všude chlubit.

TENTO KURZ VYPISUJEME MAX. 2x za rok!
 

  Rizoto a italské telecí maso

Italská rizota a Ossobuco - 1x VYZKOUŠÍTE, 100x VYUŽIJETE

Umíte připravit pravá italská krémová rizota?
Jejich příprava je velmi jednoduchá!
Stejně tak i úprava telecího masa po italsku.
 

 

  Sardinie - NOVINKA !

Sardinie = jiná Itálie - OCHUTNÁTE, OCENÍTE

Poznejte jedinečnost a rozmanitost sardské kuchyně.

Sardinie je slunce, pláže a Pecorino na mnoho způsobů.

Typická kotlíková metoda vaření.

Sardská kuchyně se nerovná kuchyně italská, ale chutná taky skvěle!

BEZVA CENA Italské kuře

Italské kuře - 1 KUŘE = 4 JÍDLA, NAUČTE SE HO PORCOVAT

Budete překvapeni, co všechno se dá vytvořit z celého kuřete.
Na tomto kurzu se naučíte kuře „rozebrat“ na části a každou z nich beze zbytku zpracovat na vynikající laskominu.
Z prsou připravíme šťavnatý steak, ze stehen rolády, jatýrka použijeme do těstovin a z kostí uvaříme silnou polévku.

 

SUPER KURZ! Dary moře po Italsku

Italské ryby a mušle - NAUČTE SE JE!

Jak poznat a kde koupit čerstvé mušle a ryby?

Jak připravit šťavnatou rybu pro celou rodinu?

Naučte se připravovat ryby a mořské plody jako italští mistři kuchaři.

A co sépie, i ta může být měkoučká a velmi chutně připravená.

.

 

BEZVA CENA Pasta fresca

Pasta fresca - KOUZLO VLASTNÍCH TĚSTOVIN

Nejlepší těstoviny jsou ty, které si sami vyrobíte!
Jejich příprava je velmi jednoduchá!
Víte co jsou ravioli nebo tortelini?
Naučíme Vás prvotřídní recepty na těsto i na náplně.

TENTO   KURZ   VYPISUJEME   MAX.  1x za pololetí!

BEZVA CENA Pizza a focaccia

Pizza & focaccia - FÍGLE DOMÁCÍHO PEČENÍ, TIRAMISU

Pizza je jedno z nejpopulárnějších jídel na světě.
Příprava italského kynutého těsta a výrobků z něj jsou velmi jednoduché!
Vynikajících výsledků docílíte i doma – s klasickou troubou.
Přijďte na kurz a naučíme Vás to!
TENTO   KURZ   VYPISUJEME   MAX.  1x za pololetí!

BEZVA CENA Alfa - Omega italské kuchyně

Italská Alfa Omega - OD MINESTRONE PO SEMIFREDDO

Téměř vegeteriánský kurz, maso necháme na jindy.

Lehký, nízkonákladový, barevný - prostě Itálie!

V jednoduchosti je krása. Základy lahodné italské kuchyně.

Zeleninová polévka, poctivá pasta, tradiční ricotta a domácí zmrzlina.