FRANCOUZSKÁ KUCHYNĚ

Romantický Francie

Moderní Francie: losos, telecí a suflé

LEHKÉ, SVĚŽÍ, BAREVNÉ

Kuchař: Tomáš Rott
Nejbližší termín: Připravujeme
2 900Kč
Tomáš Rott
DETAIL KURZU
KOHOUT  na víně, žabí stehýnka… OBLÍBENÉ !

Kohout na víně, žabí stehýnka, suflé

VYBRANÉ DELIKATESY

Kuchař: Tomáš Rott
Nejbližší termín: Připravujeme
2 900Kč
Tomáš Rott
DETAIL KURZU
Kuchyně francouzského venkova - TRADICE. POTVRZENO UNESCO

Kuchyně francouzského venkova

TRADICE. POTVRZENO UNESCO.

Kuchař: Tomáš Rott
Nejbližší termín: 3.2.2020
2900Kč
Tomáš Rott
DETAIL KURZU
Francouzská kuchyně

Úvod do francouzské kuchyně

RAFINOVANÉ CHUTĚ

Kuchař: Tomáš Rott
Nejbližší termín: 18.2.2020
2900Kč
Tomáš Rott
DETAIL KURZU

Registrace do newsletteru

: