FRANCOUZSKÁ KUCHYNĚ

Úvodní strana / Kurzy vaření a další vzdělávání / Kurzy vaření / FRANCOUZSKÁ KUCHYNĚ – za přítomností sommeliéra
NOVINKA ! KOHOUT  na víně, žabí stehýnka… OBLÍBENÉ !

KOHOUT na víně, žabí stehýnka… - OBLÍBENÉ !

Poznejte klasiku francouzské kuchyně.

V Čechách panuje názor, že francouzská kuchyně je složitá, tučná, nezdravá a že suroviny jsou nedostupné a drahé.

Také máte předsudky k žabím stehýnkům? A přitom je to delikatesa.

Absolvujte naše francouzské kurzy vaření a zjistíte, že i v domácích podmínkách vykouzlíte pokrm s pravým francouzským šmrncem.

Jak snadné!

 

JARNÍ SLEVA NA KURZ Francouzská kuchyně

Úvod do francouzské kuchyně

Připadají Vám chutě její kuchyně éterické a nedostižitelné?
Máte rádi rafinovanost na talíři?
Lahodná cibulačka, kachní prsa, horký čokoládový fondant, to vše budete ovládat jako špičkový kuchař!

Autentické fotografie z kurzu zde.