• Připravujeme
    2 900Kč
Hana Konečná

Hana Konečná

Hanka pochází z Českých Budějovic, kde se vyučila cukrářkou. Několik let působila v cukrářské výrobně, kde získala dovednosti při výrobě klasických cukrárenských dortů, dezertů, těst, štrůdlů a podobných dobrot. To předznamenalo její současnou práci.

Pracovala v hotelu Malý pivovar v Českých Budějovicích nebo v hotelu Parkhotel v Hluboké nad Vltavou. Od roku 2004 je na pozici šéfcukrářky v prestižní pražské restauraci Coda v hotelu ARIA *****.

Kromě cukrařiny má blízko ke studené kuchyni i umění sushi. Jako správná cukrářka miluje prvotřídní dezerty a sladkosti. V kondici se udržuje díky celoživotnímu nutkání "jít si zasportovat".

Hanka vede kurzy v češtině a angličtině.

V Ola Kala vede cukrářské kurzy: Francouzský dort, Odpalované těsto (eclair, větrník, věneček), Tarty a tartaletky, Nugátovo griliášový dort, Cukrářská škola letních dortů a další

Nugátovo griliášový dort a ozdoby z karamelu

Nugátovo griliášový dort a ozdoby z karamelu - OZDOBTE SI DEN

Nugát, čokoláda, ořechy, griliáš, karamel... Všechny chutě sladkého:-).

Proměňte se v mistra cukráře, který tvoří pro jazyk i pro oko.

Staňte se designerem a vytvořte umělecká díla z karamelových pavučin.

Tento kurz je vhodný pro začátečníky i pokročilé.

CO SI UPEČEME

  • Ořechový korpus – vhodný na dorty, řezy, rolády
  • Nugátovo - čokoládový krém – výuka našlehávání těžkého krému
  • Griliáš
  • Stříkaní hladkou cukrářskou trubičkou – technika „lístkování“
  • Horký karamel – tvarování ozdob, pavučin a dekorací

NAUČÍME VÁS

  • Ořechové těsto pro všechny příležitosti
  • S lehkostí zvládnout našlehat těžký krém
  • Pracovat s náčiním cukrářských mistrů 
  • Kouzlit s horkým karamelem

 

O KURZU

Jak dlouho: Začátek v 16 hodin, předpokládaný konec kolem 20. hodiny.

Kde: V našem stylovém ateliéru na Korunní ulici č. 115, Praha 3 – Vinohrady.

Maximální počet účastníků je 14 osob. Pracuje se ve skupinkách po dvou osobách.

Za kolik: 2 900 Kč včetně DPH za každou lekci (v akci 2 750 Kč - více zde)

CENA OBSAHUJE

Suroviny

Nápoje na uhašení vaší žízně neomezeně (voda, ledový čaj, káva, čaj, welcome drink, a víno z doporučení sommeliera). 

RECEPTURA – je pro účastníky na místě k dispozici

ZÁSTĚRA – je účastníkům kurzu k zapůjčení

OCHUTNÁVKA VÍN - vína doporučená sommelierem

CERTIFIKÁT - po absolvování kurzu obdržíte osvědčení o absolvování kurzu

CHCETE SE O KURZU DOZVĚDĚT VÍCE?

Chcete se o kurzu vaření Nugátovo griliášový dort a ozdoby z karamelu dozvědět více? Rádi vám všechno vysvětlíme. 
Kontaktujte nás.

FOTOGALERIE

 

Autentické fotografie z kurzu

 

Nugatovy dort s karamelem kurz 2017Nugatovy dort s karamelem kurz 2017 2Nugatovy dort s karamelem kurz 2017 3

Registrace do newsletteru

: