• MACARONS VOILÁ - polibek Francie
    14.9.2019 v 10:00
    obsazeno
    2 450Kč
Míša Landová

Míša Landová

Míša je vášnivá cukrářská blogerka, jejíž povedená dílka, prověřené rady i recepty nalezneme na  www.vikendovepeceni.cz

 

Pro Míšu je cukrařina opravdovým koníčkem s velkým K.  V zaměstnání se věnuje méně tvůrčí činnosti, kterou ve volných chvílích rozvíjí právě při pečení a cukrařině. Této zálibě věnuje v posledních letech veškerý volný čas. V minulosti navštívila mnoho pečících kurzů, vč. těch v Ola Kala, pekla dorty na zakázku (www.dortykladno.cz), vymýšlela vlastní recepty a hlavně stvořila blog www.vikendovepeceni.cz, prostřednictvím něhož inspiruje mnoho dalších pečících nadšenců. Baví jí bavit se o pečení, ať už on-line po blogersku nebo právě jako lektorka na kurzech pečení. Míšino cukrářské motto zní "když se peče s nadšením a láskou, tak to jde skoro samo:-)".

 

V Ola Kala vede cukrářské kurzy: Minidortíky, Macarons voilá, Odpalované těsto (eclair, větrník, věneček), Tarts a tartlets, Stékaný dort

Macarons voilà - POLIBEK FRANCIE

Macarons voilá - POLIBEK FRANCIE

Desítky chutí, desítky barev, jeden tvar. Jmenuji se makronka.

To co koupíte v obchodě, není pravá makronka. Upečte si vlastní, tu pravou:-).

Naučíme vás jak na to.

Jednou se to naučíte, pak mnohokrát oslníte.

Sousedka upeče štrůdl, vy upečete Makronky!

NOVĚ dopolední víkendové termíny!

CHARAKTERISTIKA KURZU

Také vás okouzlily pestrobarevné barevné mandlové pusinky zvané makronky? Chtěli byste si je upéct doma? Přijďte se přesvědčit, že to není zas až tak složité. Naučíme vás i lahodné náplně, díky kterým jsou makronky tak dokonalé. Prostě "Macarons voilà"!

CO SI UPEČEME

  • Makronky z mandlové mouky v několika barevných odstínech 

  • Krém se slaným karamelem

  • ​Čokoládové ganache krémy v různých příchutích

NAUČÍME VÁS

  • Originální techniku přípravy makronek s cukrovým rozvarem

  • Obarvit mandlové těsto

  • Správně vymíchat těsto a nastříhat na plech

  • Pracovat s cukrářským sáčkem a špičkou

  • Různé náplně a krémy vhodné do makronek + tipy na jejich obměny

  • Tipy a triky pro pečení makronek v domácích podmínkách

 

O KURZU

Jak dlouho: Začátek v 16 hodin (nebo v 10.00), předpokládaný konec kolem 20. hodiny (nebo kolem 14.00). Zkontrolujte čas.

Kde: V našem stylovém ateliéru na Korunní ulici č. 115, Praha 3 – Vinohrady.

S kým: Maximální počet účastníků je 16 osob. Pracuje se ve skupinkách rozdělených podle druhu kurzu.

Za kolik: 2 450 Kč včetně DPH za každou lekci (v akci 2 250 Kč - více zde)

CENA OBSAHUJE

SUROVINY

RECEPT pro každého

NÁPOJE v průběhu celého kurzu (welcome drink, voda, domácí ledový čaj, káva, čaj a víno)

ZÁSTĚRA - je účastníkům kurzu k zapůjčení

OCHUTNÁVKA VÍN – francouzská vína doporučená světovým sommelierem Cédricem Picotem 

CERTIFIKÁT - po kurzu obdržíte osvědčení o absolvování kurzu

CHCETE SE O KURZU DOZVĚDĚT VÍCE?

Chcete se o kurzu vaření Macarons voilà dozvědět více? Rádi vám všechno vysvětlíme. Kontaktujte nás.

FOTOGALERIE

Makronky 1Makronky 2Makronky 3Makronky 4Makronky 5Makronky 6
 

 

Autentické fotografie z kurzu

Makronky kurz Makronky kurz 7 Makronky akce 3 Makronky akce 4 Makronky akce 5 Makronky akce 6 Makronky akce 7 Makronky kurz 2 Makronky kurz 4 Makronky kurz 5 Makronky kurz 6 Makronky soustredeni Makronky krabice