Požadovaný text nenalezen. DEZERTY - Kurzy vaření a pečení - KURZY PRO VEŘEJNOST - Kurzy vaření | Škola vaření Ola Kala Praha
Cukroví a polevy - BOŽSKÉ CHUTĚ KRÉMŮ

Cukroví a polevy - BOŽSKÉ CHUTĚ KRÉMŮ

Lanýžový, marcipánový nebo kaštanový krém... To se prostě musíte naučit!

Napečte si svou letošní první krabici cukroví, kterým ohromíte:-).

Naučte se nové finty od významné cukrářky: vařené náplně i vyšlehané za studena.

Krásně vypadá, výborně chutná. Připravte si 5 druhů těsta pro všechny mlsné jazýčky.

Tento kurz je vhodný pro začátečníky i pokročilé.

Cukrářská škola letních dortů – 2 lekce, NOVINKA

Cukrářská škola letních dortů – 2 lekce, NOVINKA

Dvě nové lekce pro cukrářské nadšence, dva dorty, které jsme ještě nepekli.
1 lekce - Tarte tropézienne a brioškové těsto v kuchyni
2 lekce - Charlotte s domácími cukrářskými piškoty

Dlouho jsme vybírali cukrařinu, která se hodí pro jarní a letní pečení.
Našli jsme jí a čekáme jen na vás, odvážné cukrářské nadšence.
Bude to vyšší dívčí:-).
 

NOVINKA! Odpalované těsto - větrníky, věnečky a labutě

Éclair, větrník a věneček - FRANCOUZSKÉ, ODPALOVANÉ

Pamatujete si na tu opravdovou karamelovo-vanilkovou chuť větrníku?

Chcete poznat tajemství francouzského Éclair?

Rychlé, elegantní, nadýchané...

Jeden druh těsta, několika variant krémů = éclair, větrník, věneček, labuť.

Napoprvé pod dozore, napodruhé sami. Naučíme vás triky, jak na to!

 

BEZVA CENA! TARTS A TARTLETS – francouzské křehké koláče (sladké a slané) - NOVINKA!

Tarty a tartaletky – KŘEHKÉ, SLANÉ I SLADKÉ

Legendární francouzské koláče naslano i sladko.

Co skrývá pojem „linecké“ těsto? Odborně se používá třené těsto.

V čem spočívá to tajemství, aby bylo opravdu křehké a na jazyku se rozplývalo?

To všechno se dozvíte u pečení těchto koláčů a koláčku různých velikostí.

Několik druhů třeného těsta a různé krémové náplně.

S'il vous plaît.

Velikonoční cukroví - SVÁTKY JARA A PEČENÍ

Velikonoční cukroví - SVÁTKY JARA A PEČENÍ

Oslavte jaro v duchu tradic i s pečením.

Vaše sladké Velikonoce nemusí být jen beránek a mazenec.

Mandle, ořechy, čokoláda, kokos...

Odměňte koledníky i sebe tradičním cukrovím.

Cukrářské triky a fígle s cukrovím, které se vám neztratí.

Kurz vyhlašujeme jednou ročně před Velikonocemi.

 

 

Kynute testo

Kynutá těsta - KOLÁČE, KOLÁČKY, BRIOŠKY

Nejlepší koláče? Jako od babičky? Nechte to vykynout:-).

Jemné a vláčné kynuté těsto, s pozorností a láskou připravené.

3 typy těsta, desítky variant využití.

Jsou věci, které se nevyplatí uspěchat. V životě i v kuchyni.

Kurz plná zaručených rad. Víte, kdo peče nejlepší koláčky? Vy.

 

NEJPRODÁVANĚJŠÍ! Dort

Francouzský dort - PLNÝ ČOKOLÁDY

Dort plný čokolády a francouzské elegance.

Dezert, kterým překvapíte každou společnost, malé i velké.

Upečete mechový korpus, našleháte nadýchaný krém a nadekorujete čokoládové ozdoby.

Z kurzu si odnesete vlastnoručně vyrobený dort a mnohé cukrářské finesy.

Stékaný dort - VAŠE SLADKÉ SLZY ŠTĚSTÍ:-)

Stékaný dort - VAŠE SLADKÉ SLZY ŠTĚSTÍ:-)

Dort ve velkém stylu. Zasloužíte si ho umět!

Upečte ho, nazdobte ho a přihlašte ho na výstavu.

Výborně vypadám, výborně chutnám.

Jak jsi to udělala? Připravte si svojí odpověď.

 

 

Macarons voilà - POLIBEK FRANCIE

Macarons voilá - POLIBEK FRANCIE

Desítky chutí, desítky barev, jeden tvar. Jmenuji se makronka.

To co koupíte v obchodě, není pravá makronka. Upečte si vlastní, tu pravou:-).

Naučíme vás jak na to.

Jednou se to naučíte, pak mnohokrát oslníte.

Sousedka upeče štrůdl, vy upečete Makronky!

Minidortíky - JAKO NA SVATBU

Minidortíky - JAKO NA SVATBU. NOVINKA!

Vypadají skvěle a ještě lépe chutnají!

Chcete se blýsknout na rodinné oslavě? Svatební cukrářské menu pokaždé když chcete:-).

S minidortíky trumfnete i recept po babičce, kamarádce napečete na svatbu, překvapíte rodinu.

Co je malé, to je hezké. Vytvořte si vlastní sladkou módní přehlídku barev a tvarů.

Dokonalý design, dokonalá chuť!