Požadovaný text nenalezen. DEZERTY - Kurzy vaření a pečení - KURZY PRO VEŘEJNOST - Kurzy vaření | Škola vaření Ola Kala Praha
BEZVA CENA! TARTS A TARTLETS – francouzské křehké koláče (sladké a slané) - NOVINKA!

TARTS A TARTLETS – francouzské křehké koláče - BEZVA CENA!

Všichni známe pojem „linecké“ těsto.
Jeho odborný název je třené těsto.
V čem spočívá jeho tajemství, aby bylo opravdu křehké a na jazyku se rozplývalo?
Naučíme Vás několik druhů těchto těst a několik variant krémových náplní.

NOVINKA! Odpalované těsto - větrníky, věnečky a labutě

ÉCLAIR, VĚTRNÍK a VĚNEČEK - francouzské odpalované pečivo

Pamatujete si na tu opravdovou karamelovo-vanilkovou chuť větrníku?
Chcete poznat tajemství francouzského Éclair?
Z jednoho druhu těsta a několika druhů krémů vykouzlíte delikatesy jako praví šéfcukráři.

TENTO KURZ VYPISUJEME MAX. 2x za rok!

NEJPRODÁVANĚJŠÍ! Dort

Francouzský DORT - NEJPRODÁVANĚJŠÍ!

Nejlepším dárkem je vlastnoručně vyrobený dort!
Naučte se upéct mechový korpus, našlehat krém a čokoládové ozdoby!
Z kurzu si odnesete vlastnoručně vyrobený nádherný dort!

PRO DOMÁCÍ PODMÍNKY! Čokoládové   relaxační   odpoledne

Čokoládové pralinky a Makronky - PRO DOMÁCÍ PODMÍNKY!

Milujete čokoládu?
Chcete proniknout hlouběji do chutě a vůně čokolády?
Chcete také umět vyrobit nadýchané, pravé francouzské mandlové Makronky?
Vyrobte si u nás svoje vlastní pralinky plněné pravým francouzským šlehačkovo-čokoládovým kréme Ganache.
Naučíme Vás vyrobit si své vlastní bonbony doma.

Cukrářská škola letních dortů – 2 lekce, NOVINKA

Cukrářská škola letních dortů – 2 lekce, NOVINKA

Dvě nové lekce pro cukrářské nadšence, dva dorty, které jsme ještě nepekli.
1 lekce - Tarte tropézienne a brioškové těsto v kuchyni
2 lekce - Charlotte s domácími cukrářskými piškoty

Dlouho jsme vybírali cukrařinu, která se hodí pro jarní a letní pečení.
Našli jsme jí a čekáme jen na vás, odvážné cukrářské nadšence.
Bude to vyšší dívčí:-).