Celodenní kurz Studené kuchyně

Studená kuchyně - JEDNODENNÍ KURZ!

Tématem kurzu je česká i mezinárodní studená kuchyně vhodná pro sváteční příležitosti, rauty, ale třeba i domácí pohoštění.
Ukážeme vám, jak pracují profesionální kuchaři a poradíme tipy a triky, které při vaření oceníte.
Sami si vyzkoušíte připravit vybrané lahůdky, na kterých si vaši hosté opravdu pochutnají.

Autentické fotografie z kurzu zde.

TENTO KURZ VYPISUJEME MAX. 1x za rok!

Co budeme vařit?

  • Terinu z rybí pěny,
  • provensálskou paštiku z kachních jater,
  • salát z pečené zeleniny
  • několik salátových dresinků,
  • chutney (čatní) k masům a chuťovkám,
  • profiteroly plněné pěnou z modrého sýra,
  • rychlé chuťovky ze surovin „co dům dal“.

Naučíme vás

  • Připravit paštiku ve vodní lázni,
  • pracovat s želatinou v ochucené rybí šlehačce,
  • připravit slaný piškot s bylinkami,
  • ozdobit studenou mísu a připravit rautový stůl,
  • využít ovoce a vhodně ho zkombinovat s masovými výrobky,
  • jak řešit nepříjemné situace (např. sražený krém nebo hrudky v paštice)
  • a mnoho dalších triků a postupů, které používají profesionální kuchaři.

 

Šéfkuchař

michal nikodemMichal Nikodem

Vystudoval střední hotelovou školu v Opavě. Rok sbíral inspiraci v rámci francouzské a italské kuchyně na hotelové škole v Brixenu. Pracoval v mezinárodní síti restaurací „The Smollensky´s“ v Londýně a také v hotelu Savoy***** v Praze, kde připravoval pro hosty vybrané lahůdky z české i mezinárodní studené kuchyně. Jeho koníčkem jsou: cukrařina, vegetariánská a indická kuchyně.

Připravoval a aranžoval pokrmy pro kuchařku „Kniha Delikatesy – První menu“ a několik dalších titulů o vaření a dobrém jídle.

O kurzu

Kde: V našem stylovém ateliéru na Korunní ulici 115, Praha 3, Vinohrady.

Kdy: začátek v 16 hodin do cca 20:30 hodin.

Maximální počet účastníků je 16 osob. Pracuje se ve skupinkách po dvou osobách.

Za kolik: 2 900Kč (v akci 2 750 Kč - více zde) - v ceně je nákup surovin a nápoje (welcome drink, voda, džus, káva, čaj a víno z doporučení sommeliéra) na uhašení vaší žízně.

 

ZÁSTĚRA – je účastníkům kurzu k zapůjčení

 

Zaujal vás tento kurz?

Chcete si vyzkoušet osvědčené postupy kuchařů a sami uvařit vybrané lahůdky? Přijďte se podívat na náš kurz studené kuchyně.

Kontaktujte nás, chcete-li se o kurzu dozvědět více informací.

 

Doporučte kurz kamarádovi
:
:
: capthca

Související odkazy:

1 2 3 4