Roční klub 2018

Roční klub 2018 - V PRODEJI!

9 speciálních lekcí.

Každý měsíc, po dobu 1 roku!

Vynikající atmosféra uzavřeného klubu.

Na každém kurzu triky a tipy profesionálů.

Termíny:

  • 22.1.2018 - ROČNÍ KLUB 2018 (zaplacení celé částky)
    Začátek kurzu: 16:00 h
    (VOLNÁ MÍSTA) 20 250,- Přihlásit se

Charakteristika kurzu

V 9 odpoledních kurzech Vás naučíme připravovat vynikající kombinace tradiční české kuchyně s mezinárodní gastronomií.

V naší Škole vaření se stanete schopnými kuchaři a dobrými hostiteli.

Škola vaření je vhodná pro začátečníky i pokročilé. Díky malému počtu účastníků kurzu se můžeme osobně věnovat všem.

Během kurzu se seznámíte a naučíte tipy a triky, které používají profesionálové a tím docílíte originálních a vynikajících chutí a kombinací.

roční klub 2014/2015

 

Co budeme vařit

 

Masopust

1. lekce pondělí 22. ledna 2018

(Buřty na černém pivě, Domácí kmínový chleba, vepřová panenka Wellington, kysané zelí s jablky, bramborové lokše, Jablka ve vinném těstíčku se zmrzlinou)

 

Ryby – úprava v papilotě 

2. lekce pondělí 19. února 2018

(Pošírovaná ryba, máslová omáčka, Pražma s krevetami v papilotě, karamelizovaná karotka, Cheesecake – nepečený)

 

Jarní menu

3. lekce pondělí 19. března 2018

(Králík na smetaně, krupicové římské noky, Marinovaná vepřová panenka, Salát s křenovým dresinkem, Piškotová roláda s ovocným ragú)

 

Jehněčí

4. lekce pondělí 16. dubna 2018

(Pečená jehněčí kýta na anglický způsob, dušená jehněčí plec po sardinsku, Horké suflé)

 

Grilování

5. lekce pondělí 28.května 2018

(Jehněčí kotletky v jogurtu,  Losos vcelku na grilu, zeleninové přílohy, dipy, flambovaný grilovaný ananas se zmrzlinou)

Roční klub 2014/2015

Kachna – konfitování masa

6. lekce ZÁŘÍ 2018

  • Kachní stehno – pečené při nízké teplotě
  • Papardelle s kachním masem, kořením a máslovou omáčkou
  • Červené zelí na karamelu s jablkem a červeným vínem
  • Bramborové noky
  • Tažený závin s jablky, šlehaná jablečná omáčka
guláš

Hovězí líčka – brasírování

7. lekce ŘÍJEN 2018

  • Pikantní salát
  • Hovězí líčka na česneku, paprice a pivu
  • Bramborovo - houskový knedlík
  • Hruška v ovocném koktejlu

 

zvěřina

Zvěřina a kaštany

8. lekce LISTOPAD 2018

  • Křepelka na přepuštěném másle, domácí bagetka
  • Kančí hřbet ve slanině
  • Pyré z červené řepy + kaštany pečené na cibulce
  • Kaštanová pěna s lesním ovocem, ovocný sorbet
 

Telecí

9. lekce PROSINEC 2018

(Vitello tonnato – italský předkrm, Vídeňské telecí řízečky, vlažný bramborový salát, Čokoládovo-pomerančová mousse)

Šéfkuchař

michal nikodemMichal Nikodem

Vystudoval střední hotelovou školu v Opavě. Rok sbíral inspiraci v rámci italské a francouzské kuchyně na hotelové škole v italském Bressanone, kde získal evropský výuční list na kuchaře. Poté pracoval jako kuchař v mezinárodní síti restaurací „The Smollensky´s“ v Londýně a také v hotelu Savoy***** v Praze, kde připravoval pro hosty vybrané lahůdky z české i mezinárodní studené kuchyně. Jeho koníčkem je navíc cukrařina. Neustále se vzdělává a udržuje krok s moderními světovými trendy v gastronomii.

Další kulinářskou oblastí, o kterou se zajímá, je profesionální FOOD STYLING. Mezi jeho významné klienty patří firmy Unilever (značky Hellmann´s, Rama, Flora...), vydavatelství Sanoma aj.    

O kurzu

Jak dlouho: Začátek vždy v 16 hodin, předpokládaný konec kolem 20. hodiny.

Kde: V našem stylovém ateliéru na Korunní ulici č. 115, Praha 3 – Vinohrady.

Maximální počet účastníků je 16 osob. Pracuje se ve skupinkách po dvou osobách.

Za kolik: Platby je možno uhradit buďto najednou nebo na splátky.

Při platbě celé částky do 15. 10. 2017 činí cena za celý roční klub 20 250,- Kč (2 250 Kč za každou lekci)

Při úhradě na splátky činí celková cena ročního klubu 24 750,- Kč (2 750 Kč za každou lekci)

Splátky:

  • do 15. 10. 2017 – 9 000 Kč
  • do 20.3. 2018 – 9 000 Kč
  • do 28. 5. 2018 – 6 750 Kč

Prosíme o Vaše závazné rezervace na náš email do 30. 9. t.r. Instrukce k platbě budou zaslány po obdržení rezervace. 

Lekce nejsou prodejné samostatně.

V případě, že se nebudete moci nějaké lekce zúčastnit, pošete za sebe náhradníka, jinak lekce propadne.

Cena obsahuje:

  • Suroviny
  • Nápoje na uhašení vaší žízně (welcome drink, voda, káva, čaj a víno).
  • ZÁSTĚRA – k zapůjčení na kurzu
  • CERTIFIKÁT - po absolvování školy vaření obdržíte Certifikát o absolvování.

Zaujal vás tento kurz?

Kontaktujte nás, chcete-li se o kurzu dozvědět více informací.

Termíny:

  • 22.1.2018 - ROČNÍ KLUB 2018 (zaplacení celé částky)
    Začátek kurzu: 16:00 h
    (VOLNÁ MÍSTA) 20 250,- Přihlásit se

 

Doporučte kurz kamarádovi
:
:
: capthca