• Domácí jídelníčky "kuřecí" - 4x ZÁKLADY DOMÁCÍ KUCHYNĚ
    28.3.2020 v 10:00
    volná místa
    2 450Kč
    KOUPIT
Jakub Mužík

Jakub Mužík

Jakub je gastronomický profesionál pracující ve **** hotelu, který se zajímá o moderní gastronomii a sous-vide. Kromě vaření je jeho vášní jazzová hudba.

Jakub pracuje jako Sous Chef ve čtyřhvězdičkovém hotelu SPA Resort Tree Of Life v Lázních Bělohrad, který se pyšní mnoha oceněními. V hotelu se vaří klasická česká kuchyně, Asie a hojně se používá metoda sous-vide. Ve své praxi se pohyboval jak v klasických závodních provozovnách, tak v restauracích A La Carte se zaměřením na americkou steakovou a italskou kuchyni. V oblibě má zejména jednoduchá jídla s vysokým nárokem na kvalitu ingrediencí. U jídel ho baví barevnost, čerstvost a jednoduchost. Nebrání se ani pokrmům z RAW nebo vegetariánské kuchyně.

Jakub vede kurzy v češtině.

V Ola Kala vede kurzy: Domácí jídelníčky (hovězí, vepřové, kuřecí, ryby), M.D. Rettigová, Vegetariánsky s chutí, Umění sushi, Jihoamerická masa a další

Domácí jídelníčky

Domácí jídelníčky "kuřecí" - 4x ZÁKLADY DOMÁCÍ KUCHYNĚ

Jak a kde se naučit vařit pro celou rodinu? Vhodné pro začátečníky.

Domácí jídelníčky jsou něco jako kuchařka po babičce. Ale v roce 2019.

Praktické, ekonomické, zdravé... a hravé.

Volná série 4 základních menu: vepřové, hovězí, kuře, ryby.

Klasická jídla s důrazem na domácí zpracování.

Bezkonkurenční cena 2250 Kč/kurz při objednání 2 a více kurzů ze série Domácí jídelníčky

CHARAKTERISTIKA KURZU

Od března do června se 4x budeme věnovat přípravě menu, které vychází z tradiční české kuchyně, českých surovin a chutí. Menu sestavená speciálně pro Domácí jídelníčky v nabídce jiných kurzů Ola Kala nenaleznete. V průběhu 4 lekcí se naučíte připravovat jídla, která chutnají dětem i prarodičům. Osvojíte si základy domácího vaření a pečení, ze kterých budete vycházet po zbytek vaší kulinářské praxe. 

Domácí jídelníčky nejsou jenom zážitkový kurz. Naučí vás vařit chutnou moderní domácí kuchyni.

CO BUDEME VAŘIT

  • Galantýnka se sýrem a bylinkami v křupavé slanině

  • Silný vývar s masem a domácími nudlemi

  • Kuře na paprice a domácí špecle

  • Císařský trhanec s jablky

NAUČÍME VÁS

  • Základní návyky každého kuchaře

  • Tradiční postupy české kuchyně i nové přístupy k vaření

  • Připravit chutná jídla s rychlým dezertem navrch

  • Šťavnatý předkrm

  • Výborný tažený vývar

  • Kuře na paprice jak má být

  • Z běžně dostupných surovin připravit během krátké doby výborné menu

a mnoho dalších triků a postupů, které používají zkušení kuchaři

O KURZU

Jak dlouho: Začátek v 16.00, předpokládaný konec kolem 20.00.

Kde: V našem stylovém ateliéru na Korunní ulici č. 115, Praha 3 – Vinohrady.

S kým: Maximální počet účastníků je 16. Pracuje se ve dvojicích. Každá dvojice připravuje kompletní menu.

Za kolik: 2 450 Kč včetně DPH za každou lekci (v akci 2 250 Kč - více zde)

CENA OBSAHUJE

SUROVINY

RECEPT pro každého

NÁPOJE v průběhu celého kurzu (welcome drink, voda, domácí ledový čaj, káva, čaj a víno)

ZÁSTĚRA - je účastníkům kurzu k zapůjčení

OCHUTNÁVKA VÍN – francouzská vína doporučená světovým sommelierem Cédricem Picotem

CERTIFIKÁT - po kurzu obdržíte osvědčení o absolvování kurzu

ZVÝHODNĚNÝ PRODEJ vína, čaje, nožů a dalšího kuchyňského náčiní

ZAUJAL VÁS TENTO KURZ?

Chcete si vyzkoušet osvědčené postupy kuchařů a sami uvařit vybrané lahůdky? Absolvujte kurz Domácí jídelníčky "kuřecí".

Kontaktujte nás, chcete-li se o kurzu dozvědět více informací.

FOTOGALERIE

 

Autentické fotografie z kurzu