Domácí jídelníčky - PRO DĚTI I MANŽELA

Domácí jídelníčky - 4x ZÁKLADY DOMÁCÍ KUCHYNĚ

Jak a kde se naučit vařit pro celou rodinu? Vhodné pro začátečníky.

Domácí jídelníčky jsou něco jako kuchařka po babičce. Ale v roce 2018.

Praktické, ekonomické, zdravé... a hravé.

Série 4 základních menu: kuře, vepřové, hovězí, ryby.

Klasická jídla s důrazem na domácí zpracování.

Bezkonkurenční cena 2250 Kč za jednu lekci (možnost úhrady na 2 splátky).

Možnost vynechat 1 lekci a nahradit si jí jiným kurzem pořádaným Ola Kala.

 

 

Roční VIP klub 2019 - THE BEST OF OLA KALA.

Roční VIP klub 2019 - THE BEST OF OLA KALA.

9 speciálních lekcí, které jsou vyhlášeny pouze pro uzavřenou skupinu Ročního VIP klubu.

Pod vedením špičkového šéfkuchaře vyjedete do vyššího gastronomického patra.

Nenapodobitelná atmosféra uzavřeného klubu, vždy jedno pondělí v měsíci.

Výborná jídla + výborná vína + výborná parta = Roční VIP klub.

Bezkonkurenční cena 2250 Kč za jednu lekci (možnost úhrady na splátky).

Možnost vynechat 3 lekce za rok a nahradit si je jiným kurzem pořádaným Ola Kala.

 

MODERNÍ PŘÍSTUP K TRADICI Svatomartinská husa - MODERNÍ PŘÍSTUP K TRADICI

Svatomartinská husa - MODERNÍ PŘÍSTUP K TRADICI

Letos nepůjdeme na husu do restaurace, připravíme si jí sami.

Není nad tradici a sezónnost. V gastronomii určitě!

Menu jako z hotelu*****, Svatomartinské víno k tomu.

Připravíme si menu z celé husy tak, abychom ho stihli zpracovat a sníst v průběhu kurzu.

 

BEZVA CENA! Celodenní kurz Studené kuchyně

Studená kuchyně - HURÁ NA RAUT!

Tématem kurzu je česká i mezinárodní studená kuchyně vhodná pro sváteční příležitosti, rauty, ale třeba i domácí pohoštění.
Ukážeme vám, jak pracují profesionální kuchaři a poradíme tipy a triky, které při vaření oceníte.
Sami si vyzkoušíte připravit vybrané lahůdky, na kterých si vaši hosté opravdu pochutnají.
TENTO KURZ VYPISUJEME MAX. 1x za rok!

BEZVA CENA! Česká kuchyně podle M. D. Rettigové

M.D.Rettigová - Svíčková na smetaně, karlovarský knedlík - JAKO OD BABIČKY

Objevte po-zapomenutá kachní jatýrka. Ukážeme Vám, jak s nimi pracovat
Naučte se uvařit tradiční svíčkovou omáčku a k tomu křehké a šťavnaté maso.
I typická česká jídla mohou být připravena zdravě a z kvalitních surovin.
Po tomto kurzu budete umět uvařit jako naše babičky!
TENTO KURZ VYPISUJEME MAX. 2x za rok!

NOVINKA! OMÁČKY, maso a houskový knedlík… - NOVINKA!

Omáčky, maso a houskový knedlík - ZAČNĚTE OD ZÁKLADU

Omáčka doladí celý pokrm!

Delikátní omáčky na bázi smetany a silného vývaru.

Od základní jíšky až po sametové krémy.

Také staročeská rajská a domácí houskový kynutý knedlík.

Pokud chcete ohromit své hosty, musíte zvládat tyto základy!

My vás je naučíme.

Tento kurz obvykle vypisujeme jednou za půl roku.